932 041 041

Les millors propostes de restauració a La Molina a l'estiu

Estàs preparant la teva escapada a La Molina aquest estiu? L’estació de muntanya ofereix tres opcions de restauració diferents, on podràs trobar la selecció gastronòmica que millor s’adapti a les teves necessitats: des de fer un cafè fins a entaular-te per degustar un bon plat d’alçada.

ESMORZAR AMB VISTES

Si arribes a La Molina a primera hora o vols esmorzar a mig matí, et proposem fer parada a la Cafeteria Alabau, un acollidor establiment on podràs gaudir de les millors vistes de la zona del Pla d’Anyella. Aquí podràs descansar tot prenent un cafè, un refresc o agafar forces fent un mos a la terrassa, en una de les zones més assolellades de La Molina.

  

Imatge de la Cafeteria Alabau

 

Aquest local es troba just a la sortida del telecadira que porta el mateix nom, on podràs estacionar el vehicle sense problemes, gràcies al seu ampli aparcament.

 

ELS MILLORS PLATS DE MUNTANYA

T’agradaria fer un bon àpat en un edifici singular de caràcter alpí? En aquest cas, El Bosc és el teu restaurant. Amb un ambient càlid i familiar, està construït amb pedra i fusta, on podràs submergir-te en un ambient tranquil, sense presses ni enrenou.

 

Imatge del restaurant El Bosc

 

Entre la seva àmplia oferta podràs triar, entre d’altres, les següents propostes. De primer, un deliciós assortiment d’entrants freds o calents, segons el gust de cadascú, una escudella tradicional o un apetitós trinxat de la Cerdanya. I de segon, et recomanem tastar una selecció de carns cuinades a la brasa per un professional. Voldràs repetir de ben segur!

 

Una altra opció que no et defraudarà és el restaurant del Refugi Niu de l’Àliga, situat en un edifici emblemàtic a la zona més alta de l'estació, a la cota 2.537 metres. S’hi pot arribar amb el Telecabina Cadí-Moixeró.

 

Imatge del Refugi Niu de l’Àliga

 

Compta amb tots els ingredients per garantir una experiència única. Per una banda, brinda unes magnífiques vistes de La Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès, ja sigui des de la Terrassa o bé des de l’interior, a través dels seus amplis finestrals. I, per l’altra, ofereix un menú amb productes de proximitat i diversitat de plats tradicionals i d’autor.

 

A més, amb reserva prèvia, podràs passar una vetllada inoblidable si t’allotges en aquest increïble refugi de La Molina.

 

Sabies que és el millor lloc del Pirineu per gaudir de les postes de sol?

 

Imatge del Refugi Niu de l’Àliga al capvespre

 

Juny 17, 2022
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.