932 041 041

DESCOBREIX ELS MILLORS MIRADORS DE CATALUNYA

L’estiu és el moment ideal perquè els amants de la natura gaudiu de la bellesa del paisatge català. És per això que les diferents explotacions de muntanya d’FGC et donen l’oportunitat d’arribar fins als millors miradors de Catalunya.


A continuació t’expliquem quins són aquests espais que et permeten contemplar l’encant i la immensitat dels paisatges!


Una de les opcions més completes per gaudir de les vistes del territori és el Mirador-Balcó de la Costa Brava. Vallter et dona la possibilitat d’arribar-hi a través del seu Telecadira Panoràmic de 4 places Jordi Pujol Planella. Seràs testimoni d’un panorama únic amb unes vistes majestuoses del paisatge alpí. A més, tindràs davant una visió panoràmica de diferents localitats del territori, des del Ripollès, a la Garrotxa, el Pla de l’Estany i l’Empordà. Des del mirador podràs iniciar diferents rutes de senderisme que no et deixaran indiferent.


Si prefereixes visitar un espai des d’on observar les comarques del Berguedà i la Cerdanya, pots optar pel mirador panoràmic situat al cim de la Tosa d’Alp, a La Molina. Hi arribaràs amb el Telecabina Cadí-Moixeró que, a part d’acostar-te fins al punt de referència de moltes de les activitats d’estiu, et durà fins a la zona més alta de l’estació: el refugi Niu de l’Àliga i el mirador, un punt d’observació panoràmic a més de 2.500 metres d’altitud!



Vall de Núria tampoc es queda enrere! Agafant el Cremallera de les 11.15h cada dissabte i diumenge, gaudiràs d’un viatge a una Vall única. En aquest trajecte es contempla una parada especial al mirador de Fontalba i podràs apreciar molt millor les fantàstiques vistes des del Cremallera.


Un cop a Vall de Núria també podràs fer un passeig amb el Telefèric Coma del Clot el qual et portarà fins a un mirador amb unes vistes espectaculars tant de la vall com dels pics que l’envolten. Seràs un espectador privilegiat veient com els cels blaus es fonen amb les muntanyes i els prats verds!


Finalment, un mirador de menys alçada, però igualment extraordinari per la seva localització, és el mirador de Montserrat. Situat a l'estació superior del Funicular de Sant Joan i a 1.000 metres d'altitud, podràs observar perfectament la muntanya de Montserrat i la seva Abadia.

 


Tant pels que busquen pujar fins als cims més alts com pels que opten per endinsar-se en els indrets més remots, els miradors de les estacions de muntanya d’FGC t’ofereixen unes perspectives impressionants!


Preparat per connectar amb la natura i descobrir la bellesa que t’envolta?

Agost 28, 2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.