932 041 041

Arriba a La Molina de forma còmoda i sostenible

Arribar a La Molina des de Barcelona mai ha estat més fàcil. Oblida’t del cotxe, del trànsit i del cansament. Amb l’Skibus el transport a pistes és ràpid, directe i còmode. 

 

Tant si vols venir a esquiar a La Molina entre setmana, com si vols fer-ho durant el cap de setmana, Sagalés t’ho posa molt fàcil per arribar-hi. Només has de pujar a l’Skibus, relaxar-te i gaudir del dia de neu a l’estació. El servei inclou viatge d'anada i tornada en autocar, forfet de dia per La Molina i assegurança d'esquí. En el moment de la compra del bitllet, s’ofereix l’opció d’incloure el lloguer de material (esquís o taula d’snowboard, botes, pals i casc) i la reserva del pícnic (entrepà + aigua + peça de fruita o cafè) per qui ho necessiti. A més a més, durant tot el trajecte es disposa d'assistència de guia a bord. 

El recorregut comença a Barcelona, concretament des de l’Estació del Nord a les 6.30h, però és necessari arribar abans per poder sortir ben puntuals. L’autobús també fa parada a Sabadell a les 7.00h, a Terrassa a les 7.15h i, finalment, a Manresa a les 7.45h. En poc menys de dues hores, cap a les 8.45h s’arriba a peu de pistes, concretament a Pista Llarga. Allà, qui ho ha contractat prèviament, pot llogar el material d’esquí, i tothom pot agafar forces amb un bon esmorzar per encarar un intens dia d’esquí. El servei també permet deixar les coses al mateix autocar, d’aquesta manera no cal carregar amb les pertinences durant tota la jornada. 

 

A La Molina tenim pistes que s’adapten a tots els nivells, tant si vols aprendre a esquiar, com si ja en saps. Per tot el domini esquiable trobaràs pistes per progressar i millorar la teva tècnica. Pista Llarga, per exemple, és una zona ideal per aquelles persones que tot just s’inicien en els esports de neu, ja que tal i com el seu nom indica, és un descens llarg i de pendent suau. En canvi, el sector de Torrent Negre ja requereix un nivell més alt, amb pistes més exigents, ideals per a persones de nivell mig i avançat. Tot i així, sempre es recomana revisar el l’estat d’obertura de l’estació prèviament. 

 

Un dels millors avantatges d’aquest servei és que no has d’agafar el cotxe estant cansat, després d’un dia d’esquí aprofitat fins el final. L’Skibus et recull a les 16.30h per encarar la tornada còmodament, sense més esforç, ni preocupacions a la carretera. A més a més, utilitzant aquest mitjà de transport també estaràs contribuint a no generar més emissions contaminants. 

 

Aquest és un servei ideal per totes aquelles persones que volen conèixer La Molina i gaudir de totes les activitats que ofereix durant l’hivern. Descobreix-lo aquí

 

Febrer 27, 2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.