932 041 041

ca

L'actualitat del Grup FGC 

El Blog

Vallter 2000

10 raons per enyorar l'hivern a Vallter 2000

Des de l’últim dia de la temporada d’hivern molts de nosaltres esperem amb ganes el primer floc de neu, i es que la neu és tan divertida!

No només ens ofereix l’oportunitat d’esquiar i realitzar la pràctica del snowboard, si no que podem passar una molt bona estona en familia amb ella realitzant diverses activitats i gaudint de diversos plaers. Us deixem el nostre llistat preferit!

 

1.Fer un ninot de neu

 

Què és un dia de neu en família sense deixar anar la imaginació i crear entre tots un ninot de neu?  És un clàssic! Doneu-li forma a la neu i feu un concurs al més original!

 

2. Llençar-se en trineu

 

 

Una de les activitats que també estan reservades normalment a aquesta època del any. Sentir la diversió de relliscar per la neu, tant per baixades com per pistes planes a tota velocitat. I el millor? No us fa falta disposar d'un trineu, podeu construir-lo vosaltres mateixos amb una planxa de plàstic, fusta...Pugeu a un individualment o per parelles i feu una cursa!

 

3. Fer formes i manualitats a la neu

 

 

 

La neu és com un llenç en blanc on poder plasmar moltes coses. Podeu rescatar els estris de la platja i fer castells com a la sorra, omplir ampolles d'aigua i colorant alimentici i pintar de forma no contaminant un gran quadre a la neu, o llençar-vos i fer formes amb el  vostre cos com angels etc. Mostreu la vostra creativitat!

 

4. Pendre un café o una xocolata calents després d'un dia d'esbarjo i activitat

 

 

Una de les coses més desitjables quan el fred comença és pendre alguna beguda calenta i dolça, i molt millor si es en família, aprofitant el calor de la llar de foc mentre xerrem i descansem abans de tornar a l'acció!

 

5. Gaudir de la natura en estat hivernal

 

 

 

A part de realitzar un munt d'activitats, l'hivern a la muntanya ofereix uns preciosos i relaxants paisatges dignes de ser gaudits en família. Arbres nus, rius glaçats, cel obert, el blanc predominant que dona sensació de pau i silenci. Què millor que una passejada tots junts per admirar la natura i apendre d'ella?

 

6. Fer una lluita de boles de neu

 

 

                                                                                                                                                                                                               

Arriba la neu i s'obre el camp de batalla. Escolliu els vostres equips, agafeu les vostres municions de boles de neu i endavant! Omplir-se de neu mai ha sigut tant divertit!

 

7. Les fotos en família abrigats fins les orelles 

 

 

 

No es pot anar a la neu sense immortalitzar el moment amb la nostra càmera o mòbil, tant per enviar-li a la família com per passat un temps recordar els bons moments! Somrieu!

 

8. Esquiar!

 

 

 

Per a molts, activitat d'obligat compliment per aquells visitants a qualsevol estació, no? Dóna igual el vostre nivell, podeu pujar en família als telecadires, esquiar a les diverses pistes segons el nivell i fins i tot participar en les classes d'iniciació. A aprofitar el màxim d'aquest esport que nomès tenim a l'hivern!

 

9. Fer un iglú 

 

 

Una altra activitat molt interessant i nomès possible a l'hivern és la creació d'un iglú per mantenir-se a cobert del fred. Treieu les vostres habilitats com arquitectes i seguiu els passos dels inuits!

 

10. Anar a dormir amb la intriga de si demà nevarà

 

 

Després d'un dia de tanta diversió a la neu arriba la nit i l'únic que esperem es que demà puguem continuar tenit-la per poder gaudir-la més. Llevar-nos al matí i observar els flocs de neu caient lentament és una visió que a tots ens encanta i ens retorna a la infància!

 

Octubre 24, 2017
Altres webs del Grup FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.