932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La Vall de Núria acull per primera vegada una campanya de donació de sang

Compartir aquest esdeveniment
Tags: vall de nuria, banc de sang, donacio, solidari

A mode d'agraïment, Vall de Núria obsequiarà a totes les persones que donin sang amb un val 2x1 per a usar el cremallera en la propera escapada que facin al Santuari 

La Vall de Núria acull el proper diumenge 14 d’agost d’11 a 18 hores una col•lecta de donació de sang. Aquest és el primer cop que es pot donar sang al Santuari.

L’acció s’emmarca en la campanya d’estiu que el Banc de Sang ha organitzat per garantir les reserves de sang durant les properes setmanes. La sang caduca, per això és important tenir donacions periòdiques que garanteixin que totes les persones que necessiten sang en tingui. Aquest fet és especialment difícil durant els mesos d’estiu, ja que les donacions baixen al voltant del 30% però el consum als hospitals es manté.


50.000 donacions


Durant aquest estiu fan falta 50.000 donacions de sang a Catalunya per atendre els pacients ingressats en clíniques i hospitals. La major part de les donacions s’utilitzaran per a accidents de trànsit, tractaments de càncer i persones amb malalties cròniques.

Fins a la segona setmana d’agost se n’havien aconseguit més de 30.000, de manera que encara en falten prop de 20.000 per tal d’assegurar que durant aquests mesos totes les persones que necessitin sang en tindran.

Per ser donant de sang cal complir les següents condicions bàsiques:
- Ser major d’edat
- Pesar 50 quilos o més
- En cas de ser dona, no estar embarassada
Per donar sang no cal estar en dejú.

T'hi esperem!

La Vall de Núria acull per primera vegada una campanya de donació de sang
Altres webs de FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.