932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Resultats de la CronoNúria

Compartir aquest esdeveniment
Tags: CronoNúria, Copa FGC Mountain Séries

Laura Orgué Vila en categoria femenina i Joan Reyne Magret en masculina són els guanyadors de la 4a Crononúria “Memorial Ramon Casadevall” que es va celebrar el dia 31 de desembre

La 4a Crononúria “Memorial Ramon Casadevall” va tenir lloc el dia 31 de desembre de 2016 a La Vall de Núria. Sortint del Santuari de Núria i arribant al coll de Noucreus, la cursa comptava amb un desnivell de 840 metres positius i 4,5 quilòmetres de recorregut.

 

Els guanyadors de la 4a Crononúria són Joan Reyne (de l'Ski Club Camprodon), en segon lloc Jordi Alís (de l'Unió Excta. Urgellenca) i Agustí Roc (Ass. Esp. Matxacuca) com a tercer classificat en categoria masculina. En la categoria femenina la primera posició va ser per a Laura Orgué de l'Unió Excta. Urgellenca. Claudia Sabata (Associació Esp. Mountain Runners del Berguedà) i Yolanda Garcia (Club Esp. 2x2 Sant Pedor) van obtenir el segon i tercer lloc respectivament. 

 

Aquesta és una prova d'esquí de muntanya i de cronoescalada al cim del Noucreus amb sortida masiva que forma part de la 4a Copa FGC Mountain Séries 6.0 juntament amb les estacions de La Molina, Vallter i SKi-Pallars. Enguany a Vall de Núria ha tingut lloc la darrera prova. Aquesta també forma part de la 12a Copa catalana de curses verticals de la FEEC.
Resultats de la CronoNúria
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.