932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

La tercera etapa de la volta ciclista arriba a La Molina

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Volta ciclista, Volta ciclista de Catalunya, competició

La Molina acollirà per quarta vegada un final d'etapa de la Volta Ciclista de Catalunya que es disputa entre el 20 i el 26 de març.

El dimecres 22 de març de 2017 la 3a etapa de la 97a edició de la Volta Ciclista de Catalunya farà el recorregut que va des de la ciutat de Mataró fins a l'estació d'esquí de La Molina.

 

És la quarta vegada que els ciclistes finalitzen una etapa d'aquesta important competició a l'estació d'esquí. La Volta compta amb 7 etapes que recorreran entre els dies 20 i 26 de març per diverses zones del territori català.

 

La col·laboració d'FGC i de l'Ajuntament d'Alp permetrà que es realitzi una de les etapes més dures d'aquesta edició. Els ciclistes abans d'arribar al final d'etapa hauran de superar el Port de Toses i pujar dues vegades a La Molina des d'Alp. 

 

En motiu de la volta ciclista, el dimecres 22 de març alguns accessos a La Molina, l'estació d'esquí de La Molina, Alp i l'estació d'esquí de La Masella es veuran afectats entre les 15 h i les 18 h de la tarda. Consulta els talls de vies previstos pel dimecres 22 al PDF.

La tercera etapa de la volta ciclista arriba a La Molina
Altres webs del Grup FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.