932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Guanya premis amb els nous concursos fotogràfics de Vallter2000

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter2000, estiu, senderisme, ciclisme

Obertes les participacions a partir del 5 d'Agost als concursos fotogràfics de senderisme i ciclisme. 

Es pot participar amb fotografies de forma il·limitada, amb un vot per usuari. L'elecció dels guanyadors es farà entre els més votats.

Els concursos es vehicularan mitjançant una aplicació instal·lada a la pàgina de Facebook de Vallter 2000

La participació quedarà oberta a partir del 5 d'agost fins al proper 11 de setembre i els guanyadors s'anunciaran el proper dia 25 de setembre a les nostres xarxes socials.

 

Concurs senderisme i PicCatching Muntanyenc #estiuvallter2000:

Puja a Vallter 2000 i comparteix les teves fotos a les xarxes socials (Instagram, Twitter) amb l'etiqueta #estiuvallter2000 o bé participant directament a través de la pàgina de facebook de Vallter2000 i guanya molts premis!

El repte es fer un PicCaching  (gimcana fotogràfica en que l'usuari verifica el pas per uns punts determinats d'interès definits per l'organització) d'aquests racons naturals de l'entorn de Vallter 2000: Naixement del Riu Ter, Balcó Costa Brava, Pic de Bastiments, Gra de Fajol, Pic de la Dona i Refugi Ulldeter (nou i antic).

Cada foto representa així una possibilitat de premi, i si aconsegueixes fer foto a tots els punts podràs guanyar el "premi especial supersenderista"!

Premis: premi especial “supersenderista” en material esportiu per a senderisme d'Esport Vivac, 1 cap de setmana per a 2 persones (1 nit AD en doble) a l'Hostal la Cabanya i 3 forfets dobles d'1 dia vàlids per a la propera temporada d'hivern 1617 a Vallter 2000 a sortejar entre els participants.

 

Concurs ciclista #jotambehearribatavallter2000:

Fes fotos del teu ascens amb bici al Port de muntanya Setcases-Vallter 2000 i comparteix les teves fotos a les xarxes socials (Instagram, Twitter) amb l'etiqueta #jotambehearribatavallter2000 o bé participant directament a través de la pàgina de facebook de Vallter2000 i guanya molts premis!

Premis: productes esportius de ciclisme d'Esport Vivac, 1 cap de setmana per a 2 persones (1 nit AD en doble) a l'Hostal la Cabanya i 3 forfets dobles d'1 dia vàlids per a la propera temporada d'hivern 1617 a Vallter 2000 a sortejar entre els participants.

 

Tota la informació així com les bases del concurs les trobaràs a la pàgina de Facebook de Vallter 2000, a la pestanya específica del concurs.

Guanya premis amb els nous concursos fotogràfics de Vallter2000
Altres webs de FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.