932 041 041

RUTA BAIXADOR DE FONTALBA

No hi ha dubte,... i si n’hi havien, el passat dissabte es van dissipar, amb els primers clients que van gaudir de l’excursió “Ruta del Baixador de Fontalba”. Sabíem que és un producte ideal per gent que es vulgui iniciar en el mon del senderisme, quan la temporada passada amb les recomanacions dels nostres guies vam crear aquest producte un cop vam comprovar en primera persona com n’és d’espectacular i diferent respecte altres rutes.

140716VdN047_b

La impressionant cascada de Fontalba, les explicacions de flora, fauna i aspectes geològics dels nostres guies fan que el trajecte es faci molt amè i distès. Si a tot això li afegim l’esmorzar que es gaudeix en una ubicació amb vistes espectaculars, està tot dit,.. bé ens faltava la prova de foc amb els nostres primers clients: la Noemi Casas i l’Aidan O'Shaughnessy que van delectar-se amb aquesta ruta. Un cop arribats a Vall de Núria vam tenir ocasió de fer un intercanvi d’impressions amb ells, i vam comprovar que tot havia anat bé, des del moment que el tren fa una aturada exclusiva per ells a Fontalba, fins la seva arribada a Vall de Núria cap el migdia,... fins i tot ens van explicar que van veure un ramat d’isards.

140716VdN204_b

Us deixem un regal en forma de paraules que la Noemi ens va adreçar l’endemà de l’excursió:

“Era la primera vegada que fèiem una excursió d'aquest tipus i no ens va decebre! Les vistes espectaculars, l'esmorzar molt bo i guanyat desprès de la pujada i sobretot el guia un 10! Es notava que es coneixia molt be la zona i ens va portar a un bon ritme pel nostre nivell de principiants en senderisme. Totalment recomanable!” .

Moltíssimes gràcies Noemi !, t’ho agraïm molt i això ens motiva per continuar endavant en la línia de crear productes similars dins de la marca Trek&Walk perquè la gent gaudeixi el nostre entorn i s’ho passi bé...

140716VdN112_b Recordeu que podeu fer la reserva directament des de la web de Vall de Núria al següent enllaç:  http://www.valldenuria.cat/website_valldenuria/cat/treck_wall.asp on trobareu, entre d’altres productes del Trek&Walk, l’esmentada ruta. Sapigueu també que pels primers 50 clients tenim samarretes de regal per tothom que s’apunti a fer aquesta excursió. Recordeu propera data 4 de juliol.

Per acabar us deixem un vídeo, i us animem a que comproveu que el “parecido con la realidad NO es pura coincidència”

Salutacions amics i seguidors de Vall de Núria !!

Text: Francesc Arrebola

Fotografies i video: Vall de Núria

Juny 09, 2015
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.