932 041 041

Com fer les millors fotos de Montserrat?

Has pensat visitar Montserrat en els pròxims dies i t’agradaria captar-hi les millors imatges? L’indret de Montserrat ofereix un ampli ventall i diversitat d’espais en els quals és fàcil aconseguir unes fotos increïbles per rememorar l’experiència. Nosaltres et donem algunes idees de com fer-ho!

A una alçada de 1.000 metres d’altitud sobre el nivell del mar, el Funicular de Sant Joan ofereix una vista panoràmica aèria espectacular de la muntanya de Montserrat i del Monestir. Tant per fer unes panoràmiques del monestir i la muntanya com per fer fotos en les que s’observi el recorregut que fa el funicular, podràs aconseguir unes fotos que provocaran vertigen. A més, a dalt de tot hi trobaràs l’Aula Natura, a la qual s’hi pot accedir gratuïtament, i des d’allà veure totes les valls.

 

Time-lapse des de l’interior del Tren Cremallera de Montserrat

Una altra idea en forma de vídeo o fotografia “en moviment” és amb la tècnica de càmera ràpida del time-lapse des de l’interior del Cremallera de Montserrat. Durant el trajecte, que té una durada d’uns 15 minuts, pots posar a gravar en un punt fix tot el recorregut del tren mentre gaudeixes del viatge a través dels vidres panoràmics. Podràs vorejar la silueta de la muntanya i el paisatge que envolta Montserrat. El trajecte va des de l’estació de Monistrol fins al Santuari de Montserrat. Aquí tens un exemple de time-lapse a l'Instagram de Daniel García Peris.

 

El cim més alt de la muntanya: Sant Jeroni

Es diu que les millors vistes de Montserrat i dels seus voltants són des del cim més alt de la muntanya, Sant Jeroni, a 1.236 metres d’altitud. Es pot arribar a aquest cim des de l’estació superior del funicular de Sant Joan i després seguir el camí a peu unes dues hores i mitja aproximadament. Des d’aquest pic es poden fer unes panoràmiques en les quals es veu muntanya i mar. Recomanat per a persones que fan rutes de manera habitual. Aquí tens una proposta de ruta per fer des del Monestir fins a Sant Jeroni.

 

Arcs i estàtues de l’entrada al monestir

Vols aconseguir una foto mística i alhora original? Ho pots fer a través dels arcs que hi ha a la façana de l’entrada exterior del Monestir. Simplement t’has de situar just a la porta de l’entrada al monestir i veuràs que entre els arcs aconseguiràs captar una fotografia amb profunditat d’una part de la muntanya i del paisatge i en primer pla les estàtues i l’arc de la façana.

 

L’interior del Santuari

Font: Barcelona Helicòpters

 

I l’última: no pots marxar de Montserrat sense haver visitat el seu Santuari per dins i, evidentment, sense fotografiar-lo. La imatge parla per si sola.

 

T’animes a venir a Montserrat a fer fotos provant alguna d'aquestes idees? Recorda etiquetar-nos perquè te les poguem compartir!

Facebook – @Cremallera de Montserrat

Twitter - @FGC_Montserrat

Instagram - @fgc_montserrat 

Març 12, 2019
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.