932 041 041

ca

L'actualitat del Grup FGC 

El Blog

Cremallera de Montserrat Oci en Familia

Com fer les millors fotos de Montserrat?

Has pensat visitar Montserrat en els pròxims dies i t’agradaria captar-hi les millors imatges? L’indret de Montserrat ofereix un ampli ventall i diversitat d’espais en els quals és fàcil aconseguir unes fotos increïbles per rememorar l’experiència. Nosaltres et donem algunes idees de com fer-ho!

Des del Funicular de St. Joan

A una alçada de 1.000 metres d’altitud sobre el nivell del mar, el Funicular de Sant Joan ofereix una vista panoràmica aèria espectacular de la muntanya de Montserrat i del Monestir. Tant per fer unes panoràmiques del monestir i la muntanya com per fer fotos en les que s’observi el recorregut que fa el funicular, podràs aconseguir unes fotos que provocaran vertigen. A més, a dalt de tot hi trobaràs l’Aula Natura, a la qual s’hi pot accedir gratuïtament, i des d’allà veure totes les valls.

 

Time-lapse des de l’interior del Tren Cremallera de Montserrat

Una altra idea en forma de vídeo o fotografia “en moviment” és amb la tècnica de càmera ràpida del time-lapse des de l’interior del Cremallera de Montserrat. Durant el trajecte, que té una durada d’uns 15 minuts, pots posar a gravar en un punt fix tot el recorregut del tren mentre gaudeixes del viatge a través dels vidres panoràmics. Podràs vorejar la silueta de la muntanya i el paisatge que envolta Montserrat. El trajecte va des de l’estació de Monistrol fins al Santuari de Montserrat. Aquí tens un exemple de time-lapse a l'Instagram de Daniel García Peris.

 

El cim més alt de la muntanya: Sant Jeroni

Es diu que les millors vistes de Montserrat i dels seus voltants són des del cim més alt de la muntanya, Sant Jeroni, a 1.236 metres d’altitud. Es pot arribar a aquest cim des de l’estació superior del funicular de Sant Joan i després seguir el camí a peu unes dues hores i mitja aproximadament. Des d’aquest pic es poden fer unes panoràmiques en les quals es veu muntanya i mar. Recomanat per a persones que fan rutes de manera habitual. Aquí tens una proposta de ruta per fer des del Monestir fins a Sant Jeroni.

 

Arcs i estàtues de l’entrada al monestir

Vols aconseguir una foto mística i alhora original? Ho pots fer a través dels arcs que hi ha a la façana de l’entrada exterior del Monestir. Simplement t’has de situar just a la porta de l’entrada al monestir i veuràs que entre els arcs aconseguiràs captar una fotografia amb profunditat d’una part de la muntanya i del paisatge i en primer pla les estàtues i l’arc de la façana.

 

L’interior del Santuari

Font: Barcelona Helicòpters

 

I l’última: no pots marxar de Montserrat sense haver visitat el seu Santuari per dins i, evidentment, sense fotografiar-lo. La imatge parla per si sola.

 

T’animes a venir a Montserrat a fer fotos provant alguna d'aquestes idees? Recorda etiquetar-nos perquè te les poguem compartir!

Facebook – @Cremallera de Montserrat

Twitter - @FGC_Montserrat

Instagram - @fgc_montserrat 

Març 12, 2019
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.