932 041 041

 

Política de Privacitat

 • Tractament de dades

  Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

  FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (FGC), amb CIF Q0801576J i domicili al carrer dels Vergós, 44, 08017 - Barcelona. Telèfon: +34 933 66 30 00. Dades de contacte del DPD: [email protected]


  Amb quina finalitat tractem les seves dades?


  Comerç Electrònic:
   La finalitat és registrar les seves dades personals per a gestionar les comunicacions comercials derivades de la seva contractació de productes i serveis a través dels canals de venda de FGC.


  Infoneu:
   La finalitat es registrar el seu correu per enviar-li el butlletí periòdic d’estat de pistes (infoneu) que enviem als usuaris.


  Contacte:
   La finalitat es donar resposta a la consulta realitzada a través de la nostra pàgina web


  Butlletí de Notícies / Newsletter:
   La finalitat és registrar el seu correu per enviar-li el butlletí de notícies (newsletter) amb informació d’actualitat i comercial dels destins turístics gestionats per FGC


  Club de Fidelització:
   La finalitat és Registrar el seu correu per a formalitzar la seva adhesió al club i poder enviar-li comunicacions relacionades amb les activitats, promocions i avantatges del mateix.


  Eslàlom tecnològic de La Molina i/o altres activitats de gamificació a les explotacions turístiques de FGC: La finalitat és poder obtenir la descàrrega del vídeo en el que vostè o la persona a qui representa apareix fent ús de l’activitat d’eslàlom o d’altres activitats de gamificació a les estacions de FGC.


  Concursos – Sorteigs:
   La finalitat és registrar la seva participació en concursos, sorteigs i altres activitats difoses a través dels suports de comunicació digital (xarxes, web...) a fi i efecte de poder-nos comunicar amb vostè en cas de resultar premiat/ada o bé de fer-li arribar comunicacions especifiques segons l’objecte de la captació.

   


  Quant de temps conservarem les seves dades?

  Les dades facilitades al formulari d’inscripció es conservaran d’acord als següents criteris*:


  Comerç Electrònic:
   Les dades de facturació es conservaran durant sis anys naturals segons normativa vigent.


  Contacte:
   les dades es conservaran fins a la resolució de la consulta realitzada.


  Butlletins Periòdics de Subscripció
   (newsletter, infoneu...): Les dades es mantindran mentre l’usuari no manifesti la seva voluntat expressa de causar baixa dels enviaments de forma manual fent clic a l’enllaç pròpiament habilitat a tal efecte al cos d’aquests enviaments o bé manifestant-ho enviant un correu electrònic a [email protected] indicant la llista/es d’enviament de les que desitja causar baixa.


  Eslàlom tecnològic de La Molina i/o altres activitats de gamificació a les explotacions turístiques de FGC:
   les dades es conservaran durant dos anys naturals.


  Concursos – Sorteigs:
   les dades es suprimiran tan bon punt el sorteig hagi estat realitzat i s’hagi lliurat els premis associats en el cas que apliqui o expirat el període previst a les bases.


  *llevat que legalment les haguem de conservar per més temps.  Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?

  La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, donat el moment d’escriure voluntàriament les seves dades en el nostre formulari i acceptar-ho amb la seva signatura.


  A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

  Les dades dels formularis no es lliuraran a ningú, seran tractades internament exceptuant els casos següents:


  Comerç Electrònic:
   les seves dades personals seran comunicades a la totalitat dels prestadors de serveis que vostè ha contractat a l’únic efecte de poder realitzar la correcta prestació del servei (prestadors de serveis d’allotjament, classes d’esquí, activitats, lloguer de material, transports i guiatges...). La concreció dels tercers quedarà recollida de forma expressa en la seva comanda de serveis.


  Eslàlom tecnològic de La Molina i/o altres activitats de gamificació a les explotacions turístiques de FGC:
   les seves dades personals seran tractades pels eventuals proveïdors tecnològics que col·laborin en la prestació del servei associat a l’activitat de eslàlom tecnològic o de gamificació específica. A la nota legal específica associada al seu registre per a cada s’hi especificarà amb detall les terceres parts participants.


  Concursos – Sorteigs:
   les seves dades personals seran comunicades a totes les parts implicades en la organització del sorteig / concurs, que quedaran degudament definides a les bases legals del mateix.


  Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya formalitza un contracte de confidencialitat de dades amb cadascun dels diferents prestadors de serveis i activitats que conformen els productes i serveis que comercialitza.


  No es realitza transferència amb tercers països.  Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

  Qualsevol persona té dret a conèixer si Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya tracta les seves dades.


  Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la seva rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la suspensió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades.


  L’exercici d’oposició s’iguala al de suspensió.


  Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen a la tipologia de dades i tractament de les mateixes.


  L’exercici dels drets anteriorment indicats es poden fer per dos canals:

  • Per correu postal, adjuntant còpia del DNI o passaport, davant FGC amb domicili carrer dels Vergós, 44, 08017 de Barcelona
  • Per correu electrònic, a l’adreça [email protected] , amb la mateixa documentació que per correu postal.


  També podeu presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.


  Veracitat de les dades.

  Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació de les mateixes si és necessari.

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.