932 041 041

 

Condicions generals activitats estiu La Molina

 • CONDICIONS GENERALS ACTIVITATS ESTIU LA MOLINA

 • 1. L'adquisició del bitllet/forfet implica el coneixement i l’acceptació incondicional d’aquestes Condicions Generals, de la Política de Cancel·lació i de les Normes aplicables a l’ús.

   

  2. Serà responsabilitat del client informar-se prèviament abans de fer la compra del bitllet/forfet que més li convingui segons les característiques de cadascun té especificades en el text informatiu del bitllet/forfet corresponent.

   

  3. Per gaudir de l’activitat cal adquirir el bitllet adequat de la data i trajecte del telecabina que es vol fer o de les diferents opcions de forfet del Bike Park.

   

  4. Es pot adquirir en una única compra varis bitllets/forfets que podran ser utilitzats durant tota la temporada d’estiu segons detall de dates d’obertura.

   

  5. La compra de bitllets/forfets es pot fer mitjançant canals de venda anticipada. Si hi ha disponibilitat de places també es pot efectuar a les taquilles de l’estació de La Molina.

   

  6. Per les compres a les botiges on-line es podrà exercir el dret d’anul·lació i desistiment de la compra de serveis no utilitzats, es podrà sol·licitar la cancel·lació gratuïta, prèviament a la utilització dels serveis i sempre que sigui sol·licitada pels canals habituals de comunicació amb l’estació en una data màxima de fins a 15 dies posteriors a la data de compra. En cas contrari, no s’acceptarà cancel·lació. Els productes venuts amb data no tindran cap mena de devolució si la petició d’anul·lació s’efectua passada la data d’ús del producte adquirit.

   

  7. El titular del bitllet/forfet reconeix i assumeix en tot cas els riscos que es deriven de la pràctica esportiva al Bike Park i, en general, de tots aquells danys personals o materials que es produeixin en el desenvolupament de l’activitat. El titular del forfet del Bike Park és responsable dels seus actes i omissions, així com de les actuacions o conductes negligents que posin en risc la seva integritat física o de tercers, i que no hagin previst les pròpies limitacions físiques per a la pràctica de l’esport o les inherents al nivell personal.

   

  8. És facultat de l’estació determinar les dates i horaris d'obertura i de tancament de la seva instal·lació tenint en compte les circumstàncies tècniques i meteorològiques existents i les condicions de seguretat, així com qualsevol altres causes que puguin afectar el desenvolupament de l'activitat.

   

  9. El bitllet/forfet s'ha de conservar fins a finalitzar l’activitat.

   

  10. El bitllet/forfet no és vàlid si ha sofert alguna alteració o manipulació o, quan escaigui, si no va acompanyat del carnet d'identificació o no correspon a les condicions específiques d'ús.

   

  11. L'ús indegut del servei implica l'abonament d'una percepció mínima en els termes i les condicions que estableix la llei corresponent. La percepció mínima establerta per l'ús indegut del servei és de 100 €. El pagament de la percepció mínima té una bonificació del 50 % si es fa dins de les 48 € següents, en dies hàbils. Els menors de 18 anys tenen la bonificació del 50 % durant 30 dies.

   

  12. FGC és un espai on es potencia la convivència. Per això, les persones usuàries han de mantenir un comportament cívic, correcte i respectuós amb la resta dels usuaris i el personal d'FGC, i han d'atendre les indicacions del personal d'FGC, que els hi siguin donades.

   

  QUEDA TOTALMENT PROHIBIT 

     - Fumar a totes les instal·lacions d'FGC.

     - Fer activitats o accions que puguin pertorbar o alterar l'ordre públic o els serveis d'FGC.

     - Mantenir un comportament que impliqui un perill per a la integritat física pròpia o per a la resta dels usuaris.

     - Fer accions que deteriorin o embrutin les instal·lacions o l’entorn.

   

  L'incompliment d'aquestes prohibicions constitueix una infracció d'acord amb la Llei 4/2006, de 31 de març, ferroviària, que pot ser sancionada si es tipifica com a lleu amb una multa de fins a 6.000 euros si es tipifica com a greu, amb una multa de fins a 30.000 euros, i, si és molt greu, de fins a 300.000 euros.

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.