932 041 041

Jordi Cirach és un jove creatiu en la comunicació i l’elaboració d’estratègies de Màrqueting Digital com a Digital Brand Strategist i Social Media Strategist per a agències de comunicació, empreses i institucions.

També és Formador i Speaker en Social Media, Marca Personal, Influence Màrqueting i Video Màrqueting, i compagina aquesta tasca amb la de Redactor de Continguts per a mitjans de comunicació especialitzats en cultura, tendències i noves tecnologies. El seu blog Curiosa Barcelona, és un dels més llegits de la revista Descobrir Catalunya. Fundada el 1997, Descobrir Catalunya, és una revista de referència pel turisme interior de Catalunya, que es distribueix a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i és editada per Sàpiens Publicacions.

Descobrir Catalunya es caracteritza per donar suport  a la fotografia de qualitat i oferir amplis reportatges sobre tota la geografia catalana. Els seus articles tracten una àmplia varietat temàtica que inclou, entre d'altres, la descripció de paisatges, rutes, festes, pobles, tradicions, patrimoni, gent, gastronomia i natura.

Des de petit, Cirach és un apassionat de la comunicació. Ja d’adolescent (segons ell mateix, quan encara ni s’hi afaitava) es va donar el boom del món blogger i va decidir obrir un blog sobre cultura i tendències urbanes de la ciutat de Barcelona. Era un dels primers bloggers en parlar d’aquests temes, i aquesta especialització va fer que aconseguís un target molt concret i fidel.

Als pocs mesos, tal va ser el creixement del blog, que va ésser nominat als Premis Blogs Catalunya, i va començar a guanyar reconeixement. Després d’això les oportunitats van arribar amb col·laboracions al Diari Ara i la revista Time Out, on hi va estar durant 5 anys.

Així, poc a poc, va anar acomplint el seu somni de nen de dedicar-se al món de la comunicació.  

Pel seu interès en la cultura i la seva trajectòria a la revista Descobrir Catalunya, de marcat enfoc al turisme, patrimoni, les tradicions i altres aspectes de Catalunya, serà l’ambaixador de la secció “Espiritualitat i cultura” de Descobreix-nos el teu Montserrat.

 

 

En què consistirà la seva experiència a Montserrat?

Durant el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre, en Jordi Cirach i el seu acompanyant, en José Luis Giménez, gaudiran de l’experiència “Espiritualitat i cultura” a Montserrat.

El seu viatge començarà dissabte 21 a les 9:00 h del matí, quan s’ els esperarà a les taquilles de l’estació de Monistrol-Vila per fer-los entrega dels bitllets Tot Montserrat.

Una vegada fet el trajecte en el cremallera, a les 10:00 h ambdós hauran de acudir a l’Oficina d’Informació de Montserrat per donar inici a la seva visita guiada “Descobreix Montserrat: Mil anys d’espiritualitat, història i art”, on aprendran i descobriran tots els secrets d’aquesta muntanya mítica, plena de curiositats i fets interessants, introduint-se en aquest símbol innegable de la cultura, la religió i la història de Catalunya, visitant el seu museu d’art, la basílica etc.

Després de la ruta, faran un descans per fer un tast de licors, i a les 14:00 h serà el moment de dinar a l’autoservei de Montserrat.

Ja amb les piles carregades de nou, a les 16:00 h pujaran al Funicular de Sant Joan per visitar lliurement l’Aula Natura, situada a 1.000 m, un aula on podran conèixer tota la informació sobre la flora i fauna, la climatologia, els paisatges naturals de la muntanya, declarada parc natural, a més de gaudir de les boniques vistes del seu mirador. Aquesta aula té com objectiu, a més d’informar, inculcar i apropar els valors biològics i geològics de Montserrat.

 

Sent les 18:45 h podran assistir a les vespres a la bonica i imponent Basílica de Montserrat, situada arquitectònicament entre la tradició gòtica i la renaixentista, que es començava a aplicar al s. XVI a Catalunya.

Al acabar el sopar serà servit a l’Hotel Abat Cisneros, el qual, des de la seva construcció l'any 1563, ha estat destinat a l’allotjament de pelegrins.

La seva situació al cor del Santuari, molt a prop de la basílica, permet als visitants gaudir d’una estada incomparable, en un ambient tranquil i amb unes vistes magnífiques de la muntanya i la vall del Llobregat.

Diumenge 22, a les 10:00 h tindran l’oportunitat de gaudir d’una visita lliure per les proximitats del Funicular de la Santa Cova, prop de la cripta on llegendàriament va ser trobada la Mare de Déu.

Finalment, a les 12:00 h podran veure, en primera persona, els preciosos Salve i Virolai cantats per l’escolania de Montserrat. Un cor de nois de nou a catorze anys procedents de tot Catalunya i de la resta dels Països Catalans, de veus blanques, que canta diàriament a la Basílica de Montserrat. És una de les institucions musicals més prestigioses d’Europa, i la més antiga, subsistint des de l'edat mitjana.

 

Octubre 18, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.