932 041 041

Montserrat és la muntanya més simbòlica i representativa de Catalunya, cosa que es posa d’evidència amb la quantitat de visitants que hi rep cada any.

La seva ubicació propera a Barcelona, a 30 km, fa que moltes persones tinguin en la muntanya un destí per passar el cap de setmana, gaudint de la seva natura i espiritualitat.

Però, la muntanya ofereix molt més del que la majoria dels seus visitants hi esperen quan hi decideixen anar. Voleu saber-ne més? Continueu llegint!

 

 

Encara que hi ha diverses opcions per arribar-hi, si s’hi busca una opció còmoda i econòmica el tren cremallera de Montserrat ofereix un bonic trajecte de 15 minuts gaudint de les impressionants vistes i la possibilitat de, amb els bitllets combinats incloure molt més.

Aquests bitllets, pensats per estalviar, ofereixen el transport en els trens de FGC fins l’estació de Monistrol-enllaç, el cremallera i els viatges en els funiculars de la muntanya (El funicular de Sant Joan i el de la Santa Cova), per desplaçar-se sense problemes. Així mateix, inclouen entrades i serveis addicionals que varien segons el tipus de bitllet i a les necessitats del client:

El bitllet Trans Montserrat és un bitllet amb un cost de 31,80 € que inclou transport en metro, bitllet d’anada i tornada en el cremallera de Montserrat, bitllet pels funiculars de Sant Joan i la Santa Cova i entrada a l’Espai Audiovisual, una zona amb un recorregut de 15 minuts que explora la importància de Montserrat com a centre espiritual i cultural i descobreix els seus tres principals aspectes, la muntanya, el santuari i el monestir.

 

 

Com el seu propi nom indica, d'una forma molt amena i visual aquest espai reprodueix el ritme d'un dia a Montserrat amb terminals CD ROM interactius per poder visitar virtualment l'interior del monestir, i així conèixer la vida dels monjos i escolans. Bitllet Anada i tornada tren FGC fins a l'estació de Monistrol enllaç (enllaç amb la línia de cremallera)

Una altra opció és el Tot Montserrat, un bitllet molt complert, d’un cost de 49,95 € que inclou bitllet des de qualsevol de les estacions de Metro de la xarxa de Barcelona, el bitllet d’anada i tornada en tren FGC fins l’estació de Monistrol enllaç, el bitllet d’anada i tornada en el cremallera de Montserrat, els viatges en els funiculars de Sant Joan i la Santa Cova i altres serveis com un dinar self service, l’entrada a l’espai audiovisual i l’entrada al Museu de Montserrat, un museu que encara que és un gran desconegut per la majoria dels seus visitants, comprèn obres de referents artístics com Caravaggio, El Greco, Monet, Picasso, Dalí o Santiago Rusiñol, entre molts d'altres, i conjunts arqueològics que apassionaran els amants de la Història.

 

Finalment s’hi troba el bitllet combinat Montserrat Express, la qual a més del bitllet per arribar a Monistrol, els viatges en cremallera, inclou un welcome pack amb un mp3 amb audioguia per a visita a l'entorn del Monestir, vals de descompte pels funiculars i altres serveis de Montserrat així com la guia Museu a l’aire lliure i una caixa de carquinyolis.

I si a sobre us dieu Montserrat esteu d’enhorabona, ja que si us incrivius en el Club de les Montserrats podreu gaudir sempre del cremallera de forma gratuïta, un 50% de descompte en els Funiculars, un 20% en les entrades del Espai Audiovisual i el Museu i un 50% en el telecabiona i el cremallera de Vall de Núria.

A més de l’Espai Audiovisual i el Museu també podreu visitar l’Aula Natura, un espai d’es d’on veure les precioses vistes que la muntanya ofereix i conèixer la història de la formació de la muntanya, les seves característiques climàtiques, les seves llegendes, la seva flora i la seva fauna especials, veure la Santa Cova o assistir a un dels cants de l’escolania de Montserrat.

Si voleu saber-ne més i agafar idees, feu-li una ullada a les cròniques de viatge dels nostre ambaixadors a Montserrat amb les experiències d’ “Esport i muntanya”, “Espiritualitat i cultura” i “Natura en família”.

Novembre 28, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.