932 041 041

Millora la conducció sobre neu

Comencen a arribar les primeres nevades i sovint ens enganxen en cotxe anant d’un lloc a l’altre. Saps com actuar si es posa a nevar i estàs a la carretera? Segueix aquests consells i millora la teva conducció sobre neu!

Quan la carretera comença a acumular neu, és imprescindible incrementar les precaucions i posar total atenció al nostre entorn.

 

En primer lloc, reduir l’ús de les marxes en la mida del que es pugui, t’ajudarà a evitar canvis que poden alterar la trajectòria del vehicle. A més, com més llargues siguin les marxes, menys força faran les rodes i hi haurà menys risc de pèrdua d’adherència.

 

És molt important posar el vehicle en mode conducció de neu si en disposa, perquè s’adaptarà amb major facilitat a les condicions de la via. Vehicles com el Volkswagen Tiguan, et permeten seleccionar en quin estat es troba la carretera per adequar-ne el mode de conducció, aconseguint una conducció òptima fins i tot en condicions extremes.

 

En segon lloc, utilitzar suaument i de manera gradual el pedal del fre, evitarà el bloqueig automàtic de les rodes, fent que el vehicle no patini. De la mateixa manera, cal ser molt curosos amb els moviments de volant, evitant els cops de direcció i la conducció brusca i seca, per tenir sempre el control de l’automòbil.

 

Finalment, s’han d’augmentar les distàncies de seguretat entre vehicles i dedicar-hi la màxima atenció a la carretera, evitant qualsevol contratemps que es pugui presentar fins i tot en condicions adverses!

 

4motion

Novembre 16, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.