932 041 041

ca

L'actualitat del Grup FGC 

El Blog

Conducció Hivernal amb Volkswagen

La conducció amb cadenes

Quan comença a nevar i veiem les carreteres plenes de neu sabem que és important l’ús de cadenes. Saps tot el que cal sobre cadenes?

Les cadenes de neu, formades per eslavons de ferro, funcionen com antilliscants,  aportant una major seguretat i adherència al terreny, i evitant la parada del vehicle i la pèrdua de direcció. És per això, que els seus avantatges asseguren més durabilitat i resistència en situacions extremes. A més, la seva practicitat a l’hora de posar-les i guardar-les, les converteix en una opció útil i eficient.

 

Cal destacar que existeixen diversos tipus de cadenes: les de ferro, fetes únicament d’aquest material, les tèxtils, fetes amb una tela especial que permet rentar-les i les fa més lleugeres, i les híbrides, que barreja ambdós materials.

 

Afegint els pneumàtics d’hivern, amb cobertes dissenyades per millorar l’adherència i evacuació de l’aigua i la neu i sent més efectius en la frenada, s’aconsegueix una major estabilitat a les corbes, evitant els danys i millorant la circulació amb neu.

Gener 31, 2019
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.