932 041 041

ca

L'actualitat del Grup FGC 

El Blog

El Club de les Montserrats. El teu nom té avantatges

Montserrat, nom femení d’origen català, neix de la unió de les paraules “Mont” i “Serrat”, en directa relació amb la característica forma d’aquesta muntanya. Prové de la Verge de Montserrat, advocació mariana venerada al Monestir de Montserrat.

Segurament tens alguna coneguda que s’hi diu Montserrat o fins i tot, potser és el teu nom. En aquest nom es veu la importància simbòlica i cultural que la muntanya ha tingut en el territori català, per la qual cosa, des del cremallera de Montserrat es té en consideració a totes aquelles dones que amb el seu nom fan homenatge a la muntanya.

El Club de les Montserrats neix amb la intenció d’oferir avantatges per visitar la muntanya de Montserrat i fer ús d’altres serveis amb promoció, a les dones que amb el seu nom hi són ambaixadores.

 

 

I en què consisteix?

Totes aquelles dones que s’inscriguin al club mitjançant un formulari de registre podran obtenir els següents avantatges:

  1. Viatges d’anada i tornada gratis en el Tren Cremallera de Montserrat durant un any

Podràs arribar de forma còmoda, en només 15 minuts i gaudint d’unes impressionants vistes, al santuari de Montserrat sempre que vulguis.

 3. 50% de descompte en els viatges dels Funiculars de Sant Joan i de La Santa Cova.

Arribar a Sant Jeroni per gaudir de les seves vistes i visitar l’Aula Natura amb el Funicular de Sant Joan, o visitar la llegendària cova on segons la llegenda va ser trobada La Moreneta, o bàsicament moure’s sense problemes per la muntanya, us serà molt més econòmic i fàcil!

4. 20% de descompte en l’entrada a l’Espai Audiovisual de Montserrat.

Us agradaria saber com és la vida dels monjos de Montserrat? Saber alguns fets curiosos o llegendes de la muntanya? A l’Espai Audiovisual, una zona amb un recorregut de 15 minuts que explora la importància de Montserrat com a centre espiritual i cultural i descobreix els seus tres principals aspectes, i els seus principals aspectes (la muntanya, el santuari i el monestir) us ensenyarà una forma amena i interactiva de descobrir, mitjançant terminals CD ROM tot sobre Montserrat!

 

I més enllà de beneficis a la muntanya de Montserrat aquest club ofereix dos regals extra per aquelles amants del turisme de muntanya:

5. Regal extra 1: 50% de descompte en el telecabina de La Molina

Pujar a fer una mica de Bike Park, veure les precioses vistes des del Niu de l’Àliga o fer unes baixades fent esquí, ara ho podeu fer amb un descompte del 50% en el telecabina de La Molina!

6. Regal extra 2: 50% en el bitllet del tren cremallera de Vall de Núria

Situada a 2.000 metres, sent una de les estacions de bellesa i atractiu natural més importants, i juntament, amb el seu simbolisme religiós, Vall de Núria és un paratge confinat que per això mateix conserva la seva natural bellesa. Només és accessible amb el cremallera de FGC i les vistes des d’aquests valen la pena. Amb la inscripció al club ja podeu fer-ho sempre que vulgueu!

 

I tu què en penses? Vols inscriure’t al club i guanyar tots aquests avantatges?

 Fes-ho aquí!

Agost 16, 2017
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.