932 041 041

Montserrat, nom femení d’origen català, neix de la unió de les paraules “Mont” i “Serrat”, en directa relació amb la característica forma d’aquesta muntanya. Prové de la Verge de Montserrat, advocació mariana venerada al Monestir de Montserrat.

Segurament tens alguna coneguda que s’hi diu Montserrat o fins i tot, potser és el teu nom. En aquest nom es veu la importància simbòlica i cultural que la muntanya ha tingut en el territori català, per la qual cosa, des del cremallera de Montserrat es té en consideració a totes aquelles dones que amb el seu nom fan homenatge a la muntanya.

El Club de les Montserrats neix amb la intenció d’oferir avantatges per visitar la muntanya de Montserrat i fer ús d’altres serveis amb promoció, a les dones que amb el seu nom hi són ambaixadores.

 

 

I en què consisteix?

Totes aquelles dones que s’inscriguin al club mitjançant un formulari de registre podran obtenir els següents avantatges:

  1. Viatges d’anada i tornada gratis en el Tren Cremallera de Montserrat durant un any

Podràs arribar de forma còmoda, en només 15 minuts i gaudint d’unes impressionants vistes, al santuari de Montserrat sempre que vulguis.

 3. 50% de descompte en els viatges dels Funiculars de Sant Joan i de La Santa Cova.

Arribar a Sant Jeroni per gaudir de les seves vistes i visitar l’Aula Natura amb el Funicular de Sant Joan, o visitar la llegendària cova on segons la llegenda va ser trobada La Moreneta, o bàsicament moure’s sense problemes per la muntanya, us serà molt més econòmic i fàcil!

4. 20% de descompte en l’entrada a l’Espai Audiovisual de Montserrat.

Us agradaria saber com és la vida dels monjos de Montserrat? Saber alguns fets curiosos o llegendes de la muntanya? A l’Espai Audiovisual, una zona amb un recorregut de 15 minuts que explora la importància de Montserrat com a centre espiritual i cultural i descobreix els seus tres principals aspectes, i els seus principals aspectes (la muntanya, el santuari i el monestir) us ensenyarà una forma amena i interactiva de descobrir, mitjançant terminals CD ROM tot sobre Montserrat!

 

I més enllà de beneficis a la muntanya de Montserrat aquest club ofereix dos regals extra per aquelles amants del turisme de muntanya:

5. Regal extra 1: 50% de descompte en el telecabina de La Molina

Pujar a fer una mica de Bike Park, veure les precioses vistes des del Niu de l’Àliga o fer unes baixades fent esquí, ara ho podeu fer amb un descompte del 50% en el telecabina de La Molina!

6. Regal extra 2: 50% en el bitllet del tren cremallera de Vall de Núria

Situada a 2.000 metres, sent una de les estacions de bellesa i atractiu natural més importants, i juntament, amb el seu simbolisme religiós, Vall de Núria és un paratge confinat que per això mateix conserva la seva natural bellesa. Només és accessible amb el cremallera de FGC i les vistes des d’aquests valen la pena. Amb la inscripció al club ja podeu fer-ho sempre que vulgueu!

 

I tu què en penses? Vols inscriure’t al club i guanyar tots aquests avantatges?

 Fes-ho aquí!

Agost 16, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.