932 041 041

Consells per quan vas a esquiar amb cotxe

La temporada de neu ja ha començat, tothom està desitjant trepitjar les pistes d’esquí per gaudir d’un nou hivern. Per això, volem recordar-vos, juntament amb Sarsa-Volkswagen, alguns consells molt útils quan emprenem el nostre viatge cap a l’estació d’esquí La Molina.

 

La conducció en èpoques de nevades sempre és més dificultosa. Les baixes temperatures gelen les carreteres i el mal temps dificulta la visibilitat. Per aquest motiu és recomanable:

·       Conduir amb la marxa més gran possible.

·       Evitar fer frenades brusques.

·       Frenar sempre que es pugui amb el canvi de marxes.

·       Deixar més metres de distància de seguretat amb el vehicle de davant.

·       A l’hora d’agafar una corba, reduir la velocitat abans d’entrar a la corba. Ja que si ho fem en mig de la corba, hi ha la possibilitat que el cotxe se’n vagi recte.

 

 

El més habitual a les pistes d’esquí és que no hi hagin places de pàrquing cobertes. Per tant, quan deixem el nostre cotxe a la intempèrie hem de tenir una sèrie de precaucions:

·       No tirar fins amunt el fre de mà. Hi ha la possibilitat que es pugui congelar. És preferible posar una marxa.

·       Deixar sempre els eixugaparabrises llevats perquè podrien quedar-se adherits al vidre a causa del gel o la neu. I per conseqüència, trencar-se al moure’ls.

·       Mai intentar descongelar els parabrises amb aigua calenta. El canvi de temperatura tan dràstic podria provocar un trencament del vidre parabrisa. Existeixen productes especials per contrarestar la congelació del vidre parabrisa abans que es produeixi. Una manera més casolana és barrejar ¾ de vinagre amb aigua. O  la més tradicional quan s’ha congelat, rascar amb un objecte que no sigui de metall, com pot ser de plàstic.

·       Fixar-se si el tub d’escapament ha quedat bloquejat per la neu o gel. És molt important per evitar una intoxicació.

 

 

Quan el fred envaeix el clima, la calefacció es torna el nostre millor amic. És un error molt comú posar la calefacció un cop s’arranca el vehicle. Però amb això només aconseguim tirar aire fred dintre de l’habitacle. La calefacció s’ha de posar quan el cotxe porta un temps engegat i conseqüentment, està calent.

Gener 07, 2020

Explora el territori amb nosaltres

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.