932 041 041

Condicions a la muntanya - Predicció actualitzada pel cap de setmana a Vall de Núria

Coneix la previsió pel cap de setmana a Vall de Núria! Data d'actualització: 22/10/2020

 

 Coma Embrut 

 

Temps passat: 

 

Ens trobem davant una tardor freda, en la qual, a finals de setembre, ja s'ha donat la primera glaçada. Fins i tot s'han produït nevades a la cota 2.000 m en 3 capítols diferents. Aquestes nevades, però, han ocorregut sense deixar gruixos importants i com a molt ens han regalat 8 cm que ràpidament ja són pràcticament fosos a la cota 2.000m.

 


 

Previsió: 

 

Per aquesta setmana esperem temperatures altes i pluges a totes les cotes, i la previsió mínima al cim del Puigmal és de 5ºC positius. Aquest augment de les temperatures l'esperem sobretot dijous. Això farà que fongui la poca neu que quedava a les muntanyes. De cara al cap de setmana la temperatura es normalitzarà i per les nits glaçarà a cotes altes, i cal tenir-ho present, ja que les congestes que no s’hagin fos prèviament quedaran ben glaçades. No obstant aquest fet, aquestes rutes seran fàcilment evitables. Es demana precaució també a les zones humides de mulleres o les zones pròximes als torrents, que poden estar ben glaçades i provocar algun ensurt.

 

+ Consulta tota la previsió a meteomuntanya.cat

 


 

CONDICIONS A LA MUNTANYA  

 

 


 

 

Camins/Vies: 

 

La tardor és una època molt maca per anar a la muntanya per gaudir dels canvis de colors, i com la natura es prepara per l’hivern; però cal extremar les precaucions davant la possibilitat de trobar gel o que el fred ens sobti en els zones elevades. Totes les rutes de Núria estan en bones condicions, cal vigilar especialment en els vessants nord amb les congestes aïllades que puguem trobar, i també especial atenció amb les zones humides.

 

 

Octubre 22, 2020
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.