932 041 041

 

Després d’un dissabte suau i que val la pena aprofitar, cal destacar el pas d’un front que farà que el diumenge comenci amb precipitació a força massissos i obrirà les portes a una clara davallada tèrmica.

Dissabte serà una jornada per aprofitar i sense elements meteorològics destacats pel que fa la seguretat a muntanya, tot i que cap a la tarda es notarà un clar empitjorament pel Pirineu occidental, amb increment dels núvols i lleu reforç del vent.


Després, al llarg de la matinada i matí de diumenge passarà un front, escombrant d’oest a est. Això farà que el dia s’aixequi amb molts núvols i mala visibilitat a molts massissos. Possibilitat de precipitació a qualsevol sector, i amb cota de neu baixant dels 1.800-2.000 m als 1.500-1.300 m. Inici rúfol de la jornada, però en general anirà millorant amb el pas de les hores i d’oest a est.

 

És important fer notar que aquest canvi de temps de diumenge serà l’inici d’una davallada tèrmica molt notable que s’espera pels primers dies de desembre. Penseu que la isozero passarà dels 2600-2800 de dissabte al migdia, als 1800-2000 m diumenge a les hores centrals del dia.

 

+ Consulta tota la previsió a meteomuntanya.cat

 

Estat d'obertura de les pistes:

 

 

  


  

 

 

 

 

Butlletí de perill d’allaus 

 

El risc d’allaus està a 1 sobre 5. Atenció perquè aquesta setmana ha bufat i nevat en cotes altes en diferents orientacions.  Trobareu tota la informació imprescindible al Butlletí de perill d’allaus. En qualsevol modalitat que ens acostem a la muntanya l’hivern no podem oblidar dur el material de seguretat,  grampons, piolet i casc; i el material de auto-rescat en allaus com és la pala el DVA i la sonda.

Novembre 12, 2019
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.