932 041 041

A QUIN TIPUS DE CONDUCTOR PERTANYS?

Sabies que existeixen diferents tipus de conductors? A SARSA hem investigat i a continuació et donem tots els detalles perquè descobreixis quin tipus de conductor ets.

 

Fa 5 anys, l’Escola d’Economia i Ciències Polítiques de Londres (LSE) amb la col·laboració de l’empresa fabricant de pneumàtics Goodyear va realitzar un estudi sobre el tipus de personalitat que existeix en la forma de conduir de les persones.

 

Es va arriba a la conclusió de que hi ha 7 personalitats diferents:

  • Setciències: es considera un conductor de primera que no comet errors. Però pensa que els altres conductors no saben conduir. Critica la conducció dels altres cridant-los dins del seu cotxe.

  • Competitiu: creu que està en una cursa i que tots els conductors són els seus rivals. Impedeix el pas en les incorporacions o tanca el pas per evitar que el puguin avançar. Sempre amb la finalitat de ser el primer.

  • Filòsof: la calma és la seva major virtut. Quan té algun incident amb un conductor, intenta raonar el motiu pel qual una persona li ha increpat.

  • Fugitiu: és aquella persona que crea el seu espai dins del seu vehicle davant d’una situació desagradable com per exemple, un embús o un conductor agressiu. Per contrarestar aquest tipus de situacions, connecten el mans lliures per a parlar amb algú o es posen música per a aclarir-se.  • Professor: conductor que està més atent als possibles errors que puguin cometre els altres que de la seva pròpia conducció. Vol ensenyar als altres que s’equivoquen i s’autoproclama un model de conducció digna.

  • Evasiu: personalitat temorosa i insegura. Sent que tots els conductors incloent-s’hi a si mateix són un perill. No condueix tranquil i està molt atent a les accions dels altres.

  • Justicier: és una persona que li agrada fer les coses a la seva manera. Es creu amb el dret a castigar a tots els conductors que no circulin com ell considera correcte. Arriba fins al punt de baixar del seu propi vehicle i enfrontar-se a un altre conductor que, segons la seva opinió, ha causat un greuge.

No importa quina sigui la teva personalitat, recorda que la seguretat viària és fonamental tant per a tu com per als altres conductors.

Març 10, 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.