932 041 041

5 coses que no poden faltar en les teves escapades a la neu

S’apropa l’època hivernal i els aficionats a la neu ja pensen a quins llocs aniran aquest any a esquiar o simplement a gaudir de la temporada. Si decideixes viatjar en cotxe, no pots oblidar les cinc coses fonamentals per a les teves sortides a la neu.Aquí tens les 5 coses que no poden faltar en les teves escapades a la neu:

  1. Líquid anticongelant: Si anem a la neu, és essencial portar material al cotxe per combatre el fred. Dues coses indispensables són: líquid anticongelant i un rascador de gel. El líquid anticongelant s’afegeix al líquid refrigerant per evitar que es solidifiqui quan el motor està en funcionament durant les baixes temperatures. D’aquesta manera s’evita una avaria. Però tots els Volkswagen ja venen preparats de fàbrica per aguantar temperatures de -20ºC, aquests nivells es revisen a cada manteniment anual així que no t’hauràs de preocupar.

  2. Cadenes o neumàtics d’hivern: En aquesta vida, s’ha de ser prudent perquè mai se sap què pot passar. Pot ser durant el nostre trajecte en trobem en alguna carretera congelada o que de cop comença a nevar. Davant d’una climatologia adversa és recomanable utilitzar cadenes antilliscants o pneumàtics especials d’hivern. Ambdós accessoris aconsegueixen millorar la tracció de les rodes a l’asfalt. Si el teu vehicle és un SUV, utilitza les cadenes específiques pel teu cotxe. També tens l’opció de les fundes antilliscant pels teus pneumàtics. Ideal per la conducció sobre gel o en condicions d’emergència!


  3. Accessoris d’emmagatzematge Quan viatgem en grup o en família, l’espai pot ser un problema. I el maleter no és suficient per portar tot el que volem. La solució més còmode és equipar el teu vehicle amb un accessori complementari d’emmagatzematgeTambé denominat bagul, serveixen per guardar tot tipus d’objectes. Es col·loquen al sostre del vehicle mitjançant unes barres de porta càrregues que fan de suport. I pels fanàtics dels esports d’hivern, el nostre equip és imprescindible quan anem a la neu. Una forma molt còmode de portar el nostre equip, ja sigui d’esquí o snowboard, és col·locant a la part del sostre un porta esquís.

  4. Complements de senyalització: Hem de contemplar la possibilitat de patir una avaria. A l’hivern, la climatologia pot canviar d’un moment a un altre. Factors com la neu, la boira o la pluja poden influir a la visibilitat de la carretera. A part de l’equipament obligatori de seguretat (armilles reflectants, triangles d’emergència) eines com el help flash poden ser molt útils per advertir a la resta de conductors sobre la nostra avaria.


  5. GPS: Un altre element gairebé imprescindible per un trajecte és el GPS. Ja sigui integrat al vehicle, extern o a través d’una App del teu smartphone, pot solucionar-te un imprevist i també ajudar-te a planificar millor el viatge evitant llargues cues. Entre les aplicacions més conegudes destaquen el Google Maps i el Waze, les dues disponibles pels sistemes d’Apple i Android. Recorda realitzar una revisió abans de començar un viatge llarg. No oblidis descansar cada dues hores de conducció o 200 km recorreguts. Dies abans de la sortida, revisa la previsió meteorològica per planificar millor el teu viatge. 
Novembre 26, 2019
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.