932 041 041

Actualitat 

Notícies

Vallter 2000 obrirà de nou l'estació el proper dissabte 13 d’abril i durant tota la Setmana Santa

Compartir aquest esdeveniment
Tags: vallter 2000, reobertura, setmana santa, esquí

A partir del proper dissabte, dia 13 d’abril, les pistes d’esquí de Vallter tornaran a estar obertes. Les darreres nevades han deixat gruixos de neu suficients per a poder obrir l’estació parcialment i garantir la pràctica de l’esquí a les persones que visitin Vallter durant aquests dies de Setmana Santa.

Després de la reobertura d'aquest dissabte 13, Vallter mantindrà les seves instal·lacions obertes ininterrompudament fins al dilluns 22 d’abril, de 8.30 h a 15.00 h, donant per finalitzada la temporada el dia 23 d’abril diada de Sant Jordi.

 

Gruixos de neu de fins a 40 cm

 

Si les condicions meteorològiques acompanyen, l’estació comptarà amb vuit quilòmetres esquiables, el que es tradueix en 5 pistes obertes: Morens I, Estadi, Barquins, Tub Barquins i Puig dels lladres. A més, estaran en funcionament les següents instal·lacions: Morens I, Tc Jordi Pujol, Barquins II, la cinta Morens i la cinta l'Isard. Els gruixos de neu oscil·len entre els 20-30 cm a cota baixa i 40 cm a cota alta.

 

Pel que fa a les tarifes, el preu del forfet d’adult de dia serà de 20,00 € i el d’infant de 15,00 €. A més, totes aquelles persones que disposin del forfet de temporada del Ripollès podran esquiar o fer snowboard a Vallter.

 

A més, durant aquests dies tothom que visiti l’estació podrà triar entre les activitats programades per a tots els públics al Parc Lúdic, obet cada dia, i a la Zona de Trineus.

 

 

Per a més informació, truquin al telèfon d'informació de l'estació  972 13 60 57

Vallter 2000 obrirà de nou l'estació el proper dissabte 13 d’abril i durant tota la Setmana Santa
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.