932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Vallter 2000 obre la seva temporada d'estiu el pròxim dia 21 de juliol

21 de Juliol
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter 2000

L'estació ripollesa obre les seves portes novament per encetar la nova temporada d'estiu, volent destacar el senderisme familiar i el ciclisme de carretera com activitats principals pel seu entorn natural privilegiat. 

La posta en marxa del Telecadira Panoràmic Jordi Pujol, de 4 places, i amb accés fàcil i còmode a la base dels pics de Bastiments, Coll de la Marrana i Gra de Fajol, farà que els visitants puguin descobrir el naixement d'un dels rius més llargs i cabdalosos de les conques catalanes, el Ter.

 

Vallter 2000, a més d'oferir gaudir de la natura, compta amb la realització de diversos esdeveniments al llarg de l'estiu, alguns ja fixats al calendari, com algunes proves ciclistes i de running.

 

Finalment, cal dir que després d'un intens dia d'oci a la natura, el servei de restauració de Vallter ofereix al visitant diverses opcions gastronòmiques per agafar energia. El Bar Cafeteria Vallter 2000, amb servei d'entrepans, pizzes i plats combinats romandrà obert tots els dies des del 14 de juliol al 11 de setembre, de 9:00 h a 17:30 h.

 

Vallter 2000 obre la seva temporada d'estiu el pròxim dia 21 de juliol
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.