932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Tren del Ciment es posa en marxa aquest dissabte 27 de març

Compartir aquest esdeveniment
Tags: tren del ciment, obertura, temporada 2021, novetats, estiu

Aquesta temporada s’estrena el servei de venda anticipada de bitllets a través del web trendelciment.cat

 

El Tren del Ciment compta amb el segell d’Equipament Turístic Familiar de l’Agència Catalana de Turisme i amb el certificat de qualitat d’AENOR davant la Covid-19

 

El Tren del Ciment es posa en servei aquest dissabte, 27 de març, i ho fa estrenant, aquesta temporada, el servei de venda anticipada de bitllets a través del web trendelciment.cat, un sistema que per primera vegada permetrà a les persones usuàries d’aquest servei turístic la compra en línia de la seva visita i viatge.

 

Situat en un entorn natural excepcional com és la comarca del Berguedà, aquest tren turístic permet a les persones que hi viatgen gaudir d’una experiència completa travessant espais de gran valor natural a les portes del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

 

Amb més de 100 anys d’història, aquesta línia ferroviària unia antigament la fàbrica de ciment Asland, de Castellar de n'Hug, amb Guardiola de Berguedà. Sota el sobrenom de “carrilet”, el Tren del Ciment actualment recorre un traçat de 3,5 quilòmetres en 20 minuts, amb parada a La Pobla de Lillet, la Pobla Centre, els Jardins Artigas i el Museu del Ciment a Castellar de n'Hug.

 

A cadascuna d’aquestes parades, els viatgers descobriran els atractius turístics de l’entorn a través de grans propostes en l’àmbit cultural: el Museu del Ciment, on s’endinsaran en la història de la fàbrica dins un característic edifici; els singulars Jardins Artigas, dissenyats per l’arquitecte modernista Antoni Gaudí, en agraïment a la família Artigas; i l’Exposició de Trens Històrics de ferrocarrils secundaris, industrials i turístics a la Vall del Llobregat.

 

Compromís amb el turisme familiar i segur

Des de finals de l’any passat, el Tren del Ciment disposa de dues noves certificacions que acrediten el seu compromís amb el turisme familiar i segur. D’una banda, compta amb el segell d’Equipament Turístic Familiar que l’identifica com a instal·lació adequada i adaptada als requeriments establerts per l’Agència Catalana de Turisme d’acord amb les necessitats específiques del públic familiar; i de l’altra, compta amb el certificat de qualitat d’AENOR que l’acredita com a espai segur davant la Covid-19 i considera adequats els protocols i les mesures implementades en aquest servei turístic des de l’inici de la crisi sanitària.

El Tren del Ciment es posa en marxa aquest dissabte 27 de març
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.