932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

SORTEIG: Ser client FGC té premi!

Actualització a 01/02/2018
Compartir aquest esdeveniment
Tags: fgc, sorteig fgc, grup fgc

Només introduïnt les teves dades de contacte (nom, cognoms i email) correctes al formulari habilitat, podràs entrar al sorteig d'una estada a l'Hotel Vall de Núria per a dues persones.

Com pots participar?

Només has d'introduir les teves dades al formulari i confirmar el mail que t'enviarem a la teva bústia. Tens temps fins el 31 de gener de 2018!

 

En què consisteix el premi?

El premi consisteix en una nit en habitació doble standard de l' Hotel Vall de Núria per a dues persones en règim d'allotjament i esmorzar i bitllets de cremallera des de Ribes de Freser.

 

Condicions 

Entraran al sorteig totes aquelles persones s´hagin registrat correctament al formulari de pàgina web turismefgc.cat/promocio fins el 31 de gener de 2018.

El sorteig es portarà a terme el dia 1 de febrer de 2018 a les oficines de l´organitzadora mitjançant una relació informatitzada o suport informàtic, que contindrà tots els participants que compleixin els requisits citats en el present

S´identificarà 1 guanyador i 1 suplent que substituirà al guanyador en aquells casos on la identificació sigui incompleta, incorrecta, hi hagui renúncia, incompliment dels requisits exigits a les presents Bases o impossibilitat de localització transcorreguts 7 dies naturals des de la notificació de la seva condició de guanyador. 

La inscripció és totalment gratuïta i hi podrà participar en el sorteig qualsevol persona major de 18 anys.

 

JA TENIM GUANYADOR/A!

Felicitats Paula Nouza Ferré, ets la guanyadora del concurs SER CLIENT FGC TÉ PREMI!

 

Consulta les bases legals.

SORTEIG: Ser client FGC té premi!
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.