932 041 041

Actualitat 

Notícies

Recollida de residus a Espot el 2 d'octubre

Compartir aquest esdeveniment
Tags: recollida residus, recollida residus Espot, mountain calling

FGC i les estacions d'Espot i Port Ainé col·laboren en l’acció que forma part del projecte Mountain Calling organitzat per l’associació Loser Surfers

El diumenge 2 d’octubre tindrà lloc la recollida de residus a l’estació d'Espot. L’acció, que s’emmarca dins el projecte Mountain Calling, i es portarà a terme per segon any consecutiu, pretén netejar muntanyes i hàbitats naturals de les espècies locals i singulars que caracteritzen les zones d'Espot i Port Ainé. 

 

Les persones que vulguin participar de voluntàries en la recollida de residus a Espot només cal que emplenin el formulari que trobaran fent clic aquí.

 

El punt de trobada serà, diumenge 2 d’octubre a les 09.00 h, al pàrquing 1500 de l'estació d'Espot. La jornada finalitzarà a les 16.00 h.

 

Programa de la jornada

- 9.00 h: Esmorzar i briefing al Pàrquing 1500

- 9.30 h: Inici a peu d'estació 1500

- 13.00 h: Separació i agrupament de residus

- 14.00 h: Dinar popular i valoració

- 16.00 h: Cloenda

 

FGC i les estacions d'Espot i Port Ainé col·laboren junt amb la Generalitat de Catalunya i el Parc Natural de l’Alt Pirineu en aquesta iniciativa organitzada per Loser Surfers. 

  

Si no pots venir a Espot, tens una altra oportunitat de participar en l’acció que es farà a Port Ainé el dissabte 1 d’octubre. Més info aquí.

 

Un dels objectius del projecte també és mostrar una àmplia gratitud cap a les persones voluntàries i és per aquest motiu que, dins les accions obertes, a banda de dotar-los de les assegurances i material necessari per desenvolupar les accions amb seguretat, se’ls recompensarà amb avituallaments i dinars populars i amb una samarreta commemorativa i exclusiva de l'acció. La samarreta, de la marca Loser Surfers, manté un compromís social i mediambiental en total alineació amb el projecte.

 

Recollida de residus a Espot el 2 d'octubre
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.