932 041 041

Actualitat 

Notícies

Recollida de residus a Port Ainé el 9 d’octubre

Compartir aquest esdeveniment
Tags: recollida residus, recollida residus Port Ainé, mountain calling

FGC i les estacions de Port Ainé i Espot col·laboren en aquesta acció que forma part del nou projecte Mountain Calling organitzat per l’associació Loser Surfers i l’Associació Esportiva Pallars

El proper dissabte 9 d’octubre tindrà lloc la recollida de residus a l’estació de Port Ainé. L’acció, que s’emmarca dins el projecte Mountain Calling, pretén netejar muntanyes i hàbitats naturals d’espècies locals i singulars com el Gall Fer, que són alhora capçaleres dels rius del Pallars,i que reben un pes turístic molt significatiu com és el cas d’Espot i Port Ainé.

 

Les persones que vulguin participar de voluntàries en la recollida de residus a Port Ainé només cal que emplenin el formulari que trobaran fent clic aquí.

 

El punt de trobada serà, dissabte 9 d’octubre a les 08.00 h, a la parada d’autobús de Sort. La jornada finalitzarà a les 16.00 h.

 

Programa de la jornada

- 08.00 h Esmorzar i briefing (parada bus Sort)

- 08.30 h Pujada a pistes (bus o cotxe)

- 09.30 h Inici a Cota 1650 i Hotel 2000

- 13.00 h Separació i agrupament de residus

- 14.00 h Dinar popular i valoració 

- 16.00 h Cloenda i tornada cap a Sort

 

 

FGC i les estacions de Port Ainé i Espot col·laboren junt amb la Generalitat de Catalunya i el Parc Natural de l’Alt Pirineu en aquesta iniciativa organitzada per Loser Surfers i l’Associació Esportiva Pallars.

 

Les accions mediambientals centrades en les estacions de muntanya d’FGC al Pallars -Port Ainé i Espot- i els rius del Parc Natural de l’Alt Pirineu es duran a terme tots els caps de setmana d’aquest mes d’octubre.

 

Si no pots venir a Port Ainé tens una altra oportunitat de participar en l’acció que es farà a Espot el dissabte 16 d’octubre. Més info aquí.

 

Un dels objectius del projecte també és mostrar una àmplia gratitud cap a les persones voluntàries i és per aquest motiu que dins les accions obertes, a banda de dotar-los de les assegurances i material necessari per desenvolupar les accions amb seguretat, se’ls recompensarà amb avituallaments i dinars populars (sempre que ho permeti la situació Covid del moment) i amb dos samarretes, cadascuna d’elles commemorativa i exclusiva de les accions de riu i muntanya. Les samarretes, de la marca Loser Surfers, mantenen un compromís social i mediambiental en total alineació amb el projecte.

 

Mira aquí el vídeo del projecte Mountain Calling 

Recollida de residus a Port Ainé el 9 d’octubre
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.