932 041 041

Actualitat 

Notícies

Promoció 4x3 Forfets Recarregables La Molina - Edició Temporada 2018-19

Vigent del 26/10 al 2/12
Compartir aquest esdeveniment
Tags: forfet recarregable, 4x3, la molina

Torna un any més la promoció més popular de forfets de La Molina. Del 26/10 al 2/12 compra o recarrega el teu suport amb 3 forfets...i et regalem el 4t!

La promoció, que arriba a la seva cinquena edició; és molt popular entre els esquiadors de La Molina ja que permet esquiar qualsevol dia de la temporada a l’estació a un preu per dia de tan sols 24,30€* i a més, no hi ha limitació de compra de suports carregats amb la promoció :)

 

La promoció estarà activa a la botiga online de forfets de La Molina a partir del dia 26/10 i fins el proper dia 2/12.

 

Enguany, i com a novetat; a banda d’estar presents a les fires locals de diverses poblacions catalanes i obrir les oficines al novembre; també es posarà en marxa el nou sistema de recollida automatitzada de forfets La Molina Check In. Fins a sis màquines de recollida automatitzada de compres online s’instal·laran als diferents punts d’accés a l’estació (Pista Llarga, Alabaus, Roc Blanc, Telecabina) i s’espera que puguin estar si més no alguna d’elles en funcionament les 24 hores al dia. L’objectiu: 0 cues per a poder comprar i recollir forfets.

 

Per dubtes, consultes o suggeriments podeu contactar amb atenció al client de La Molina al telèfon 972 89 20 31 o per correu a [email protected]

 

*Preu de la recàrrega d'adult de 4 dies d'esquí amb la promoció. Assegurança no inclosa. Preu final 97,20€ (cost suport a afegir +1€, assegurança d'accidents a pistes +10€)

Promoció 4x3 Forfets Recarregables La Molina - Edició Temporada 2018-19
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.