932 041 041

Actualitat 

Notícies

Noves actuacions al domini esquiable: acondicionament del nou estadi de competició “Els Plans” i del circuit lúdic “FunPark”

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Fun Park La Molina, Estadis de competició

La Molina realitza noves actuacions a pistes amb la creació del nou estadi de competició “Els Plans” a la zona de Torrent Negre i la consolidació del circuit lúdic infantil “Fun Park” a la pista Club de la zona de Trampolí. 

Un nou estadi d’entrenaments per als clubs d’esquí al costat de la pista Solei, a la zona de Torrent Negre, s’inaugura enguany. 160 metres de desnivell i 450 metres de longitud ideals per a que els clubs hi plantin els seus traçats d’esquí alpí. El nou estadi s’anomenarà  “Els Plans” i passa a formar part del pool d’estadis de competició de l’estació.

 

 

Movent-nos a la zona de Trampolí, concretament a la pista Club; l’estació consolidarà aquest any la iniciativa lúdica pels més petits estrenada a mitjans de temporada que va tenir una gran acceptació pel públic familiar; el circuit “Fun Park”. Un recorregut amb mascotes, animals del bosc i altres elements divertits que faran de l’experiència de l’esquí pels més petitons quelcom ben especial.

Noves actuacions al domini esquiable: acondicionament del nou estadi de competició “Els Plans” i del circuit lúdic “FunPark”
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.