932 041 041

Actualitat 

Notícies

La nit més trepidant de l’any arriba a Vall de Núria

26 de gener
Compartir aquest esdeveniment

La nit del 26 de gener, l’estació obre les seves portes per viure la Nit del Papu, una esquiada màgica, divertida i diferent a l’alta muntanya, pensada per a tots els públics. I per acabar la festa, els participants gaudiran de focs artificials abans de tornar a casa

El proper dissabte 26 de gener, Vall de Núria celebra l’esquiada nocturna degana del Pirineu, una activitat pensada per a tots els públics. Des de fa més d’una dècada, l’estació obre les seves portes de nit perquè el visitants visquin de primera mà una experiència única sota els estels tot fugint dels papus que es troben amagats per les pistes per espantar-los.
La gran festa de la Nit del Papu començarà a les 17.30h, amb l’esquiada nocturna. Una hora més tard, tindrà lloc l’esperada baixada de torxes, que es durà a terme per grups en funció del nivell dels participants: esquiadors infantils, iniciats i experts.


Un cop s’acaba l’aventura a la neu, a les 20.30h es donarà pas al sopar al bar Finestrelles, per agafar forces. La gresca, però, continuarà amb un DJ i focs artificials.

 

Programa


17.30h – 20.30h: Esquiada nocturna per les pistes. Servei de brou calent i aperitiu. DJ a pistes.
18.30h: Baixada de torxes tres grups, per a esquiadors infantils, iniciats i experts (Eina, Creus des d’alberg i Creus des de Pala, respectivament).
20.30h: Sopar al bar Finestrelles.
22.00h: Focs artificials.
22.30h: Cremallera (especial per a famílies i nens).
24.00h: Tren especial de baixada.


Participar a la Nit del Papu, a més, té beneficis: un 20% de descompte en el Cremallera + forfet per esquiar tot el dia i la nit. A més, hi haurà un paquet especial “Sopar + Disfressa + DJ” per 19,50 €.


Per a més informació: www.valldenuria.cat

La nit més trepidant de l’any arriba a Vall de Núria
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.