932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina encara el darrer mes de la temporada d’esquí amb nous horaris d’obertura

Actualització de la informació: 29/3
Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, horaris de primavera, esquí de primavera

A partir de l’1 d’abril l’horari serà de 9.00 h del matí a 15.00 h del migdia. Amb aquesta modificació d’obertura es pretén garantir les millors condicions possibles per als usuaris que visitin l’estació per esquiar, practicar snowboard, passejar o, fins i tot, endinsar-se en alguna de les activitats que es podran fer durant els mesos de primavera.

 

Els dies ja són més llargs i solejats i podem aprofitar-los estirant el dia amb totes les pròpostes d’oci que ofereix la Cerdanya. Podeu descobrir aquí 5 claus per passar un dia perfecte d'esquí de primavera a La Molina

 

Està previst finalitzar la temporada d’esquí el 22 d’abril de 2019. L’intens treball i l’eficiència dels equips de producció de neu de cultiu són imprescindibles i permeten esquiar encara força bé durant els matins, com és habitual amb l’inici de la primavera.

 

L’objectiu de La Molina és mantenir la major part del territori esquiable en funcionament i la data prevista de finalització de la temporada és del 22 d’abril, coincidint amb el Dilluns de Pasqua, amb la idea de donar el millor servei als esquiadors que vulguin apropar-s’hi i gaudir d’una gran jornada a la neu.

 

Durant les properes setmanes, estarà oberta la Zona Central, amb els remuntadors: Tc. Pista Llarga, Tsd. Cap de Comella, Tc. Torrent Negre Trampolí, Telecabina i Font Canaleta. Podeu seguir l'estat de pistes i remuntadors al Comunicat de Neu.

 

Setmana Santa a La Molina

Fins a la data de tancament, La Molina engegarà tot un ampli ventall de possibilitats perquè els visitants gaudeixin del paisatge, la natura i l’aventura. Et presentem els cinc irrefutables plans per a fer per Setmana Santa. Amb menuts, amb adults, amb parella? No et quedis a casa i vine a la Cerdanya a gaudir com vulguis! Llegeix més: 5 plans per Setmana Santa a La Molina

 

També es duran a terme diverses activitats alternatives a l’esquí, com el Tubbing, el Passeig en Telecabina, el Parc d’Aventura als arbres, excursió amb raquetes, fitness, segway, zona d’inflables al pàrquing de Pista Llarga, Pista de trineus a Pista Llarga i Coll Sisè. Algunes de les propostes, com les excursions amb raquetes, dependran de les condicions meteorològiques.

La Molina encara el darrer mes de la temporada d’esquí amb nous horaris d’obertura
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.