932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Isad Atac presenta el seu recorregut definitiu per aquesta edició 2018

8 i 9 de setembre de 2018
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter 2000, Isard Atac

Este año por primera vez la prueba contará con un segundo día de carrera, lo que ha exigido más dedicación a la preparación del recorrido. El resultado es una prueba exigente, con grandes paisajes de montaña y muchos kilómetros de descenso por senderos.

A falta d'un mes per a celebració de la prova, l'equip de voluntaris de Ski Club Camprodon, ja ha revisat tots els senders i ha elaborat un mapa de perfils detallat. La primera jornada, el dia 8 de setembre, transcorrerà pel Parc Natural del Ter Freser, partirà de l'estació d'esquí de Vallter 2000, comptarà amb 3 punts alts. Un primer a 2.535m d'alçada, un dels punts ciclables més alts dels Pirineus, els següents seran a 2.400 i 1900.

 

L'avituallament neutralitzat serà al km 28. Aquí el cronòmetre s'aturarà perquè els corredors puguin gaudir d'un temps de qualitat, on menjar i relaxar-se sense la pressió del temps. Un cop reprenguin el camí, iniciaran el segon tram del dia en què trobaran la pujada més important de la jornada amb 770m de desnivell positiu i després un descens entre senders fins a tornar a Camprodon.

 

Per a la segona jornada, 9 de setembre, el transfer deixarà als participants a Coll d'Ares, on començarà un circuit per l'àrea de Prats de Molló. En aquest dia els participants hauran de superar 4 punts alts: 1660m, 1790m, 1630m i 1650m.

 

Un cop superats els punts alts, es podrà gaudir d'unes espectaculars baixades pels senders dels densos boscos d'aquesta zona. Aquesta jornada també comptarà amb un avituallament neutralitzat en la meitat de la prova, al km 34. Durant el dia, els corredors pujaran un total de 2.300m i baixaran 2.850m per arribar novament a Camprodon.

 

Amb aquest recorregut, l'organització ha buscat crear una prova exigent, però divertida, on els participants puguin gaudir d'uns magnífics descens. En els dos dies el transfer permetrà guanyar alçada i amb això es baixarà molt més del que es pujarà.

 

Les inscripcions, que són limitades pel fet de travessar un parc natural, estaran obertes fins al 31 d'agost o fins a completar places.

 

Per a més info o inscripcions www.isardatacbike.com

 

Isad Atac presenta el seu recorregut definitiu per aquesta edició 2018
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.