932 041 041

Actualitat 

Notícies

Neu pols per a l'estrena de la temporada d'esquí la Vall de Núria

El proper dissabte 1 desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Temporada 2018-19, Hivern

Els visitants podran gaudir aquest cap de setmana de tots els serveis i activitats de Vall de Núria, com el Parc Lúdic i les sortides amb raquetes.

Actualització 29/11: S'està treballant per obrir el màxim d'instal·lacions, pistes i serveis de cara al cap de setmana però no es garanteix el 100% com s'havia previst d'inici 

 

Vall de Núria engegarà la temporada d’hivern el proper dissabte 1 de desembre i fins al dilluns 22 d’abril del 2018 (a tenir en compte, però, que l’estació obre tot l’any amb activitats de natura i outdoor).

 

Amb gruixos de 20 a 40 cm de neu pols, els usuaris podran gaudir de la totalitat de les 11 pistes (3 verdes, 3 blaves, 3 vermelles i 2 negres), el que es tradueix en 7,6 quilòmetres. A més, estaran a ple funcionament tots els remuntadors i serveis (restauració, lloguer, escoles d’esquí...). L’obertura serà de 9.00 h del matí a 17.00 h de la tarda. Els horaris del Cremallera es poden consultar en aquest enllaç.  

 

Vall de Núria, però, és molt més que una estació d’esquí i muntanya: l’experiència dels usuaris comença amb el Cremallera, que és el més alt del sud d’Europa. Es tracta de l’únic mitjà d’accés directe a l’estació i surt des de Ribes de Freser. Amb un recorregut de 12,5 quilòmetres en 40 minuts, supera un nivell de 1.000 m. Les excepcionals vistes que ofereix el trajecte són un petit avanç de la bellesa, tranquil·litat i harmonia amb la natura que, en acabar el recorregut, es troben a la vall.

 

Entre les principals novetats per a aquesta temporada, destaca el programa d’activitats especial de l’Hotel de Vall de Núria: amb propostes d’animació, amb activitats esportives i culturals per als adults i amb propostes innovadores i carregades d’acció per als menuts.

 

Entre els productes estrella de l’estació per a aquest d’hivern destaquen les sortides amb raquetes o el Parc Lúdic, on petits i grans poden gaudir de la neu. Es tracta d’un espai únic on es pot desconnectar de la rutina tot jugant a les pistes de trineus o en els tubbings (ambdós per a tots els públics), així com en el rocòdrom, el qual està dirigit als infants. A més, el parc també compta amb un trineu cross, una tirolina i un recorregut de jocs d’equilibri en alçada.

Neu pols per a l'estrena de la temporada d'esquí la Vall de Núria
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.