932 041 041

Actualitat 

Notícies

L’estació d’esquí de Vall de Núria encara la primavera amb nous horaris, calendari d’obertura i activitats.

Del 23 al 31 de març l’estació i serveis de Vall de Núria funcionaran de 9h a 14h.
Compartir aquest esdeveniment
Tags: horaris, nous horaris, dates, calendari

L’estació d’esquí de Vall de Núria encara la primavera amb nous horaris, calendari d’obertura i activitats.

Donem la benvinguda a la primavera! Els dies ja són més llargs i solejats i podem aprofitar-los estirant el dia a la Vall de Núria o amb totes les pròpostes d’oci que ofereix el Ripollès.

 

Durant aquests primers dies de primavera, del 23 al 31 de març l’estació i serveis de Vall de Núria funcionaran de 9h a 14h.

 

Del 25 al 29 de març hi haurà servei normal de Tren Cremallera i serveis a l'estació de Muntanya, mentre que l’estació d’esquí romandrà tancada per a reobrir el cap de setmana del 30 i 31 de març.

 

Per altra banda, el Tren Cremallera, el Parc Lúdic i l’Hotel - Apartaments si es mantindran oberts ininterrompudament fins el 22 d’abril (inclòs) així com la resta de serveis a l’entorn del santuari.

 

Està previst finalitzar la temporada d’esquí el 31 de març de 2019. L'estació d'esquí estarà tancada, però seguiran oberts tots els serveis i activitats, amb la mirada posada al cap de setmana de la Vall dels Menuts (6 i 7 d’abril), que enguany tindrà un aspecte màgic gràcies a la nevada d'aquesta setmana.

 

Enguany, amb una Setmana Santa tardana (15 al 22 d’abril) Vall de Núria esdevindrà un destí turístic i d’oci idoni per a gaudir de la combinació de paisatges d’una alta muntanya encara hivernal i la Vall de Ribes i mitja muntanya on l’eclosió de la primavera promet una gran experiencia natural. Durant els dies festius, Vall de Núria funcionarà a ple rendiment amb el Tren Cremallera, Parc Lúdic i Hotel i Apartaments i resta d’activitats i serveis operatius i amb un important programa d’activitats per a petits i grans que podreu consultar al lloc web.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb atenció al client al 972 73 20 20

L’estació d’esquí de Vall de Núria encara la primavera amb nous horaris, calendari d’obertura i activitats.
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.