932 041 041

Actualitat 

Notícies

Firaski a la Pobla de Segur

Compartir aquest esdeveniment
Tags: fira, esquí, segona mà, pobla de segur

Fira organitzada pel Club d’Esquí de la Pobla de Segur (CEPS), dedicada al món de la neu, la natura i la muntanya. En destaca el mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada que any rere any posa a la venda més de 900 articles

Fira organitzada pel Club d’Esquí de la Pobla de Segur (CEPS), dedicada al món de la neu, la natura i la muntanya. En destaca el mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada que any rere any posa a la venda més de 900 articles. L’objectiu és que es converteixi en un punt de trobada d’empreses i entitats del món de la neu, la natura i la muntanya.

 

Els articles més buscats i venuts són els esquís i botes d’esquí alpí infantil, tot i que ens els darrers dos anys hi ha hagut un augment en l’interès per material d’esquí de muntanya, del que hi ha poc mercat i molts interessats, segons ens informa el Robert Romero, cap de la secció de muntanya del CEPS.

 

Paral·lelament al Mercat de 2a mà, s’han fet tallers infantils, exposició de manualitats de voltors, escalada al rocòdrom, i a la tarda s’ha celebrat amb molt èxit la RocoFiraski, la competició d’escalada al rocòdrom per infants i adults que va aplegar més de 60 participants i que, degut a l’èxit aconseguit, es tornarà a celebrar en l’edició de l’any vinent. Més informació de la RocoFiraski aquí.

 

Firaski a la Pobla de Segur
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.