932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Finalitzen els reptes de les App d'Espot i Port Ainé

Compartir aquest esdeveniment
Tags: App, Cronoescalada, KM Vertical, Espot, Port Ainé

Has participat a la Cronoescalada de Port Ainé o al KM Vertical de la Vall de Peguera

Tots els participants únics han guanyat un val 2x1 en Forfets de dia d’Espot i Port Ainé bescanviable durant la temporada 17/18!

Trailrunning 3.0, el Kilòmetre vertical "Vall de Peguera"

Una cursa diferent, no té data ni horari, es pot fer el dia i a l'hora que es vulgui, sols o acompanyats, però els participants sempre es podran comparar amb la resta de competidors i amb ells mateixos. Els partipants podien fer la cursa totes les vegades que vulguessin entre els mesos de maig i octubre, competint amb tots els que han enregistrat el seu temps al repte de l'App d'Espot.

Tots els participants únics tindran un val 2x1 en Forfets de dia d’Espot i Port Ainé bescanviable durant la temporada 17/18.

 

El premi al millor temps absolut ha estat per: Jesús Pau Vazquez Vilardell, que ha acomplert el repte amb un temps d'1h 3 minuts i 21 segons.  S'emporta 1 val de descompte de 15€ en compres de material esportiu cortesia de la botiga Saorte Sports i una nit d’estada en MP en un dels allotjaments del poble d’Espot per a dues persones bescanviable durant la temporada d’hivern 17-18.

El premi al milor temps en categoria femenina ha estat per: Alba Izquierdo, que ha acomplert el repte amb un temps d'1h 28 minuts i 24 segons. S'emporta 1 val de descompte de 15€ en compres de material esportiu cortesia de la botiga Saorte Sports i un val 2x1 en Forfets de dia d’Espot i Port Ainé bescanviable durant la temporada 17/18.

 

 

Cronoescalada a Port Ainé

El repte de l'App de Port Ainé d'aquest estiu, proposava una ruta amb sortida a Rialp i arribada a l'Hotel Port Ainé, els menys de 19km que separen ambdos punts esdevenen una pujada épica que corva rera corva supera fins a més de 1200 metres de desnivell positiu amb rampes que arriben al 13% i un pendent mig de prop del 7% fins arribar a dalt l'Hotel, exhausts però amb la gran recompensa d'unes vistes increïbles en aquesta talaia natural de l'Alt Pirineu. I aquesta no és l'única recompensa, tots els participants s'emporten un val 2x1 en Forfets de dia d’Espot i Port Ainé bescanviable durant la temporada 17/18.

 

El millor temps absolut ha estat per: David Bellmunt, que s'ha afrontat a la cronoescalada amb un temps de 1h 13 minuts i 38 segons. S'emporta un Casc de ciclisme model Align de la marca Specialized cortesia de la botiga especialista en ciclisme al Pallars Sobirà ubicada a Esterri d’Àneu i Tremp; Esierri Bikes i una nit d’estada a l’Hotel Port Ainé 2000 amb forfet de dia inclós per a dues persones bescanviable durant la temporada d’hivern 17-18.

 

Moltes felicitats a tots els guanyadors i participants!! Rebreu un correu amb les indicacions per bescanviar els premis.

 

Podeu consultar totes les classificacions aquí:

Finalitzen els reptes de les App d'Espot i Port Ainé
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.