932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Desconvocada la vaga a Espot i Port Ainé

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Port Ainé, Espot, Skipallars

La notícia arriba abans del cap de setmana i després d’unes intenses nevades que han deixat gruixos molt significatius a les estacions, amb un 100% de pistes i instal·lacions obertes

El Comitè de vaga d'Espot i Port Ainé ha desconvocat la vaga parcial per aquest cap de setmana del 27 i 28 de gener i pels caps de setmana de febrer, de les 11.00h a les 15.00h.

 

Davant d’aquesta convocatòria l’empresa ha assumit el compromís d’abordar en comissió de seguiment els temes plantejats amb la màxima celeritat i vol mostrar la seva satisfacció pel retorn a unes relacions laborals constructives i positives.

FGC reitera el seu compromís amb el territori assegurant una gestió responsable dels recursos públics que li han estat encomanats així com la voluntat de continuar treballant per vetllar per unes condicions laborals que assegurin el compromís dels seus treballadors i treballadores.

 

Obertura del 100% a les estacions

Gràcies als importants gruixos de neu acumulats en les últimes hores, les estacions d’Espot i Port Ainé comptaran amb totes les pistes i instal·lacions obertes.

Desconvocada la vaga a Espot i Port Ainé
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.