932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

El Consorci del Ter dona el tret de sortida als actes de celebració dels 20 anys recorrent la Ruta del Ter amb 70 representants municipals

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter 2000, Ruta del Ter. Consorci del Ter

Els dies 3, 4 i 5 de juliol, una setantena de representants municipals entre alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels diferents municipis adherits al Consorci del Ter recorreran amb bicicleta els més de 200 quilòmetres de la Ruta del Ter; el traçat impulsat i gestionat per l’ens supramunicipal que segueix el curs del riu Ter des del naixement a Ulldeter (Setcases) fins a la desembocadura a la Gola del Ter (Torroella de Montgrí-l’Estartit). Aquest acte s’emmarca en els actes de celebració del 20è aniversari del Consorci del Ter. L’organisme es va constituir l’any 1998.

La sortida serà el dia 3 de juliol a les 8 del matí des de l’estació d’esquí i muntanya Vallter 2000 i l’arribada el dia 5 de juliol a les 6 de la tarda. A la Gola s’abocarà l’aigua recollida a Ulldeter a la mar Mediterrània.


Els alcaldes i alcaldesses, així com els representants municipals recorreran el tram més pròxim al seu municipi, i d’aquesta manera també donaran a conèixer la Ruta del Ter entre els habitants dels seus pobles, viles i ciutats.

El Consorci del Ter dona el tret de sortida als actes de celebració dels 20 anys recorrent la Ruta del Ter amb 70 representants municipals
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.