932 041 041

ca

Actualitat 

Esdeveniments

16
Jun

Ter Bike Experience

16/06/18
Compartir aquest esdeveniment

La VI Ter Bike Experience no és una prova competitiva sinó una experiència  esportiva de superació personal i alhora de companyerisme, coneixences i relació amb altres esportistes. Es tracta d’aconseguir completar en una jornada tota la ruta que segueix el riu Ter. 

 

Inscriu-te en aquest esdeveniment

És una activitat  promoguda pel  Consorci del Ter (www.consorcidelter.cat) a través de la Ruta del Ter (www.rutadelter.cat) des del seu naixement (sortida oficial a Setcases) fins a la seva desembocadura a Torroella de Montgrí – L’Estartit.

Es tracta, doncs, una aventura per gaudir amb companys i amics, des de la grandesa dels Pirineus fins a la immensitat de la Costa Brava tot pedalant i gaudint al ritme del riu Ter. I tot això en un sol dia.

És una prova oberta a tothom, però  no és una prova a l'abast de tothom, degut al seu  quilometratge,hi ha la possibilitat de realitzar un tram més curt sortint des de Manlleu.

El gran objectiu comú, però, és acabar la prova i completar així un repte exportiu personal tot descobrint aquest esplèndid territori.

 

Més informació i inscripcions a : https://www.terbikeexperience.com

Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.