932 041 041

ca

Actualitat 

Esdeveniments

01
Gen

69è Descens Infantil a la Pista Llarga La Molina

01/01/19
Hora: A partir de les 10:00h
Lloc: Pista Llarga La Molina
Compartir aquest esdeveniment

La Molina organitza una cursa per a nens i nenes d'entre 0 i 6 anys a la popular Pista Llarga, una jornada familiar, festiva i esportiva.

 

La Molina organitza la 69ª Edició del Descens Infantil. És una de les curses amb més antiguitat d’Europa que l’estació celebra cada 1 de gener des l’any 1950 a Pista Llarga, on es reuneixen uns 150 participants, acompanyats dels seus familiars i amics.

Els protagonistes d’aquesta prova han de demostrar les seves habilitats apreses en la disciplina de l’esquí al llarg de la seva curta vida, ja que la particularitat és que són nens i nenes fins a 6 anys.

 

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.descensinfantil.cat, i inclourà una bossa de benvinguda que s’entregarà als participants quan recullin el dorsal. A més a més totes les famílies que hi participin rebran un obsequi que s’entregarà abans del lliurament de premis i corresponent als parlaments.

 

Com recollir el dorsal? 

El dorsal es podrà recollir el mateix dia de la cursa de 10 a 11:30h a Pista Llarga. 

Pels nens i nenes que no tinguin forfet pagaran 5€ i el pare/mare o familiar acompanyant 15,5€ per un forfet de tot el dia només vàlid a Pista Llarga. Per adquirir el forfet s’haurà d’anar a les taquilles de Pista Llarga amb el nen i el dorsal o el justificant de pagament de la inscripció.

 

 

 

 

 

 

 

 

Inscriu-te en aquest esdeveniment

Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.