932 041 041

Integrat en un entorn de gran bellesa natural del Pirineu català, L’ Hotel Vall de Núria  es mostra com una perfecta opció per aquells amants de l’aire lliure i la muntanya que no volen perdre comoditat.

L’hotel, de tres estrelles, compta tant amb habitacions com amb apartaments, adaptant-se així a les necessitats tant d’aquelles persones que volen anar totalment pel seu compte, com aquells que volen sentir la comoditat i tranquilitat de les seves vacances sense pensar en res més.

Vall de Núria es preocupa per oferir als seus visitants el màxim comfort possible perque gaudeixin d’una estança perfecta. És per això que aquest estiu s’han fet remodelacions a les habitacions de l’Hotel Vall de Núria. Vols estrenar-les?

Les habitacions actuals opten per una estètica moderna, lluminosa i elegant. Amb mobles de disseny i amb un toc sobri, tant en quant a colors com en formes, donant amplitud als espais i fent cas a la màxima de “menys és més”, aquestes es presenten com espais perfectes tant per passar un dies de vacances en familia o parella com per treball.

L’estil típic muntanyec sense dir no al disseny més actual, compten amb un conjunt de serveis com TV, calefacció geotèrmica o wifi entre d’altres, i els seus aparataments, càlids i hospitalaris, tenen un bany complet, menjador i sala d’estar, una cuina totalment equipada i àmplies habitacions.

Us deixem a continuació una mostra fotogràfica de les millores a l’hotel:

 

Abans:

 

 

 

Després:

 

 

 

Per a complementar la vostra estança a l’Hotel Vall de Núria, no us podeu perdre totes les activitats que ofereix aquest entorn natural preciós. Podeu iniciar-vos en el senderisme amb un Bateig de senderisme, fer un passeig en barca, en cavall... o aprofitar les muntanyes per fer un bon entrenament de running!

Si esteu interessats en allotjar-vos a l’hotel o conèixer una mica més sobre els seus serveis, us convidem a fer una ullada a la seva informació!

 

I vosaltres què en penseu, us agrada aquesta renovació?

Juliol 31, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.