932 041 041

La Molina accessible tan a l'estiu com a l'hivern

Amb l’arribada del bon temps, l’estació posa al servei del públic més de 23 activitats a l’aire lliure, oferint propostes familiars per a tothom. Tant si ets un aventurer com un amant de la natura, La Molina té l’activitat perfecte per tu.

D’entre totes les activitats outdoor, s’hi poden trobar activitats aquàtiques com passeigs en barca, activitats a la piscina i al llac així com tubbing, tennis, fitness, excursions amb el telecadira de Cap de Comella, quads, Parc d’aventura als arbres…entre moltes d’altres!

 

Tanmateix, aquesta temporada d’estiu, La Molina ha incorporat novetats referents al Bike Park. S’ha ampliat La Molina Bike Park, el qual, enguany ha comptat amb una nova zona al Cap de Comella, disposant de 15 pistes de descens pels Riders, formant així, gairebé 50 quilòmetres de recorreguts que converteixen La Molina Bike Park en el més gran de tota la península ibèrica.

 

Si preferiu l’hivern  en comptes de l’estiu… La Molina també és el vostre lloc!

 

Amb el primer remuntador comercial l’any 1943, La Molina és l’estació pionera dels esports d’hivern a Espanya, amb 68 quilòmetres esquiables repartits en més de 60 pistes de tots els nivells.

 

Tanmateix, compta amb un snowpark de grans dimensions i amb un dels superpipes més grans dels Pirineus. Alhora, ofereix una gran oferta lúdica amb múltiples activitats entre de les quals hi destaquen: excursions amb raquetes de neu, excursions en màquina trepitjaneu, segway sobre neu, circuits de múixing i Nordic Walking, entre d’altres.

El compte enrere per donar la benvinguda a la temporada d’hivern ja ha començat! Cada cop falta menys per gaudir de les pistes i de totes les activitats de neu. Aneu-vos preparant!  

 

Septembre 13, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.