932 041 041

La Molina celebra 75 anys amb dos concursos i una exposició

El 28 de febrer de 1943 La Molina va instal·lar el que és considerat el primer telecabina de l’estat espanyol, donant així data d’inici a l’esport de l’esquí al nostre territori. Des de llavors gran quantitat de persones han visitat l’estació per passar bones estones a la neu, moltes de les quals segurament han acabat sent records inoblidables.

Avui dimarts 30 de gener a les 11.30 h, La Molina ha inaugurat a l’Espai Provença de Barcelona l’exposició “La Molina: 75 anys estimant-te”, la qual fa un repàs de com era l’estació en els seus inicis i com ha anat evolucionant amb el pas del temps. La mostra, a més, també busca relatar com s’ha transformat la forma d’entendre l’esquí i els esports de neu. La presentació ha comptat amb la presència del president d’FGC, Enric Ticó, el director de la secció de Turisme i Muntanya, Albert Solà, el fotògraf Sr. Antonio Campaña i el director de La Molina, Toni Sanmartí.

 

 

També han acudit a l’acte persones reconegudes en el món de l’esport o que mantenen una relació especial amb l’estació com són l’Emma Roca, esportista d’elit en proves d’ultrafons, en Pol Tarrès, pilot internacional d’Enduro Extrem o en Dani Alegret, integrant del grup català de Els Amics de les Arts. En el transcurs de les imatges, els visitants podran viure en primera persona la instal·lació del primer teleesquí del país, l’expansió cap a la Tosa, l'accés a les pistes amb noves instal·lacions o com La Molina ha esdevingut un referent internacional en el món dels esports d’hivern. Amb tot, l’exposició estarà oberta al públic fins al 4 de març i es podrà visitar de forma gratuïta.

Per premiar la fidelitat i suport de totes les persones que en aquests 75 anys, en algun moment han escollit La Molina com a destí d’oci i neu, La Molina vol homenatjar-los amb dos concursos amb els quals podran seguir gaudint d’ella!

Amb el Concurs La Megafoto, 20 persones escollides a l’atzar tindran l’oportunitat de guanyar un forfet individual de dia per gaudir-lo fins el 31 de desembre de 2018.

I com aconseguir-ho? És molt fàcil! Només s’ha de pujar una foto passant un dia de neu a La Molina al Twitter o Instagram amb el hashtag #lamegafoto75. El termini per participar és del 30 de gener al 28 de febrer.

 

 

Amb totes les fotos rebudes La Molina realitzarà un mosaic que s'exposarà a l'estació i a l'Espai Provença.

 

En relació al telecabina que va donar inici a aquest projecte que enguany ja fa 75 anys, L’Espai Provença també acollirà un altre acte simbòlic, la instal·lació permanent d’un model recreant-lo. Altres estacions de les línies del Vallés i Anoia també l’acolliran de forma puntual amb l’objectiu de que els visitants es facin una selfie i la pugin al Instagram, Facebook o Twitter amb el hashtag #lamolinatestima.

 

Amb aquest Concurs Del Fotocabina, totes les persones participants entraran en un sorteig d’una estada de cap de setmana per 4 persones amb esmorzar i forfets de dia d'esquí a La Molina.

Teniu temps per participar del 30 de gener al 28 de febrer!

 

 

 

Aquesta temporada serà encara més  increïble, tenim un munt d’esdeveniments i activitats preparades per vosaltres!

 

Esperem les vostres fotos! Participeu aquí!

Gener 30, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.