932 041 041

Passa un estiu NON STOP a La Molina!

 

L’augment del biking ha fet que persones de totes les edats s’apassionin per aquest sector, fins i tot famílies, havent inculcat els pares el gust per les bicicletes als seus fills des de petits. Un dels spots més reconeguts per a que el riders gaudeixin plenament de la seva passió és La Molina Bike Park, un centre dedicat cent per cent al mountain bike, situat a l’estació d’esquí La Molina.

Aquest centre, que aquest pròxim estiu farà 15 anys d’aperura a la temporada d’estiu, compta amb un complert bike park amb cerca de 50 km de circuits de descens, cross country, un Wood park i una jump área. Tot i això, és difícil poder-se dedicar plenament a un esport tant exigent en les vacances si un té nens a casa, per la qual cosa La Molina, que també té present aquest fet, ofereix fins a 23 activitats familiars diverses per realizar a l’estiu al bell mitg de la natura i en la seva majoria, per a tots els públics.

Què podeu fer a més de pedalejar? Si sou amants de la conducció, podeu canviar el manillar de la bici per el d’un quad o un segway, activitats que tant adults com nens poden realizar.

 

 

Els amants de la natura es sentiràn còmodes amb les activitats d’interpretació de la fauna salvatge, nòrdic walking, passejos en poni o passejos en telecabina, ja que totes es realitzen al mitg del bosc en una zona d’encantc natura incontestable.

 

 

Altre opció interessant és la realització de rutes de senderisme com la  “Travessa de Cavalls del Vent”, un itinerari que enllaça vuit refugis situats a les serres de Tosa, el Moixeró, el Cadí i Pedraforca, al Parc Natural del Cadí Moixeró; passant pel refugi del Niu de l’Àliga, el més alt al Pirineu Català, a 2.537 metres d’ alçada, a la cima de Tosa d’Alp.

Des d’aquí, no únicament tindreu l’oportunitat d’observar espècies tan increíbles com el trencalòs, l’àguila reial o el voltor, sinó que també podreu admirar mitja Catalunya als seus peus. Una experiencia inoblidable que no us podeu perdre!

 

 

Pels més actius, La Molina us dóna l’opció de realitzar un circuit de frisbee golf o posar-vos en forma jugant al tennis, al volei i/o accedint a la zona de fitness

Si a més sou aventurers i us agraden les activitats originals, teniu a la vostra disposició un circuit d’aventura en els arbres, una pista de tubbing, i pels més petits de la casa, un parc de jocs inflables, llits elàstics i jumping.

 

 

 

I què és l’estiu sense un bany refrescant o una activitat aquàtica? Per això podeu accedir a la piscina, al circuit termal o donar un tranquil passeig amb barca o patí pel llac.

Si us agrada la idea, informar-vos que per gaudir de la majoria de les activitats que hem esmentat, podeu beneficiar-vos d’un preu especial amb forfait La Molina Non Stop, un pack promocional de preu tancat que inclou, per només 27 euros pels adults i 22’50 euros pels nens, d’ús durant tot el dia en una oferta d’activitats àmplia.

Juliol 10, 2017
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.