932 041 041

Enamorats de la muntanya By Nissan

Pot ser que en molts aspectes la muntanya sigui un lloc perillós, però, tot i això, alguna cosa té que ens atrau. No ho podem evitar. Perquè la muntanya és un lloc el qual anar amb la gent que més estimes per divertir-te de la forma que més et vingui de gust. Preguntar-li a algú si li ve de gust anar a la Molina a esquiar o, simplement, a passar el cap de setmana, és tota una declaració d'amor. És igual que estiguem parlant d'amics, parella o família, l'important és passar temps de qualitat junts, aprendre els uns dels altres i connectar amb l'entorn. 

I si en alguna cosa ha estat treballant Nissan els últims anys és, igual que la muntanya, connectar a les persones, facilitar-los la vida amb la tecnologia accessible perquè puguin viatjar segurs, connectats i sent conscients de l’entorn.

 

Perquè, com a la muntanya, sempre hi ha alguna cosa més

I és que part de l’encant de la muntanya és que sempre hi ha més del que sembla a simple vista. Pot ser que la teva intenció sigui passar un cap de setmana tranquil a La Molina i acabis descobrint el Segwey: un transport amb el qual fer passejos d’una manera diferent que, possiblement, mai hagis escoltat. O que les nits les vulguis utilitzar per a descansar, fins que descobreixes que pots fer baixades d’esquí nocturnes per a descobrir La Molina amb els cinc sentits. La gamma de Crossovers de Nissan també sempre mira més enllà. Després que el Nissan Qashqai fos el líder dels Crossovers durant més d’una dècada, la marca nipona ha treballat a electrificar tota la seva gamma de vehicles i oferir així solucions a un món que a poc a poc s’està passant a la conducció elèctrica. Així és com, per exemple, neix la tecnologia e-POWER (disponible tant en el Nou Qashqai com el Nou X-Trail), una tecnologia que et permet gaudir de la conducció elèctrica sense endolls, o el Nuevo Nissan ARIYA, el Crossover 100% electrificat de la marca que arriba per convertir-se en tot un mite.

 

Perquè, com a la muntanya, hi ha lloc per a tots

Si viatges amb nens, ells necessiten trobar el seu espai per a divertir-se a la muntanya i haurem de buscar activitats que encaixin amb ells, com a cursos d'iniciació d'esquí, o els trineus. En canvi, si el pla és més romàntic, potser cal buscar activitats més íntimes, com sopar a un bon restaurant amb vista a la neu o una sessió de spa. De la mateixa manera, la gamma de Crossovers de Nissan està pensada perquè, sigui com sigui la teva vida, encaix amb tu. Entre altres, podràs trobar des del Nou Nissan Juke Híbrid, un crossover coupé més pensat per a parelles i ciutats, fins al Nou Nissan X-Trail amb e-POWER, amb el qual gaudir de la conducció elèctrica sense endolls i fins a 7 places per a portar-te a tota la tropa.

 

Perquè, com a la muntanya, la seguretat és el primer

En qualsevol esport de muntanya, cada vegada hi ha més eines i cada vegada són més segures per a poder gaudir-la. Per exemple, si el que volies era fer escalades o passejos per la neu, fa anys tenir unes bones botes de muntanya o uns bons grampons estava a l'abast de tan sols uns quants. Ara, tot el material s'ha tornat molt més accessible perquè qualsevol persona pugui gaudir del millor de la muntanya. I amb la gamma de Crossovers de Nissan passa el mateix, tota la tecnologia d'assistència en carretera i seguretat (com la tecnologia ProPiLOT Assist, que et permet mantenir-te sempre dins del carril) s'ha tornat totalment accessible perquè quan gaudim de la carretera, ho fem amb seguretat.

  

Al final, quan tens una bona relació amb la muntanya aprens l’important que és cuidar cada detall, per a fer feliç a les persones que t’envolten. Aquest és el camí. I és per això que a Nissan podem dir orgullosos que estem enamorats de la muntanya.

 

 

 

 

 

 



Juny 08, 2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.