932 041 041

ca

L'actualitat del Grup FGC 

El Blog

El Club de les Montserrats. El teu nom té avantatges

Si et dius Montserrat...ENHORABONA! Acredita el teu nom, fes-te del Club de les Montserrats i treu els avantatges del teu nom.

El Club de les Montserrats t’ofereix un ampli ventall de promocions i descomptes per a que puguis gaudir de tots els serveis durant tot l’any.

Descobreix les millors vistes panoràmiques de la muntanya i del monestir a vista d’ocell, des d’una alçada de 1.000 metres d’altitud sobre el nivell del mar, amb el Funicular de Sant Joan i el de la Santa Cova. Tens un 50% de descompte!

 


Si vols realitzar un recorregut virtual i descobrir l’interior del monestir benedictí, no deixis perdre la oportunitat de visitar l’Audiovisual de Montserrat! Si t’inscrius al Club de les Montserrats et beneficiaràs d’un 20% de descompte per veure els diferents àmbits de l’audiovisual: Muntanya i presència, monestir, cultura i el santuari. Amb 15 minuts de durada tindràs temps d’endinsar-te a la dimensió simbòlica de Montserrat!

Encara en vols més?

Gaudeix d’un 50% de descompte al Telecabina de La Molina, el punt de referència de les activitats d’estiu i la via d’accés al Bike Park. I per si no en tenies prou... aprofita també el 50% de descompte en el Cremallera de Núria. Una vall per viure-la i gaudir de la bellesa i l’espectacularitat del paisatge!

Tot això i més t’espera al Club de les Montserrats! No t’ho pensis més i fes-te’n sòcia ja.

Agost 16, 2017
Altres webs del Grup FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.