932 041 041

10 bones raons per esquiar a La Molina aquesta Setmana Santa

Dubteu entre passar les vacances de Setmana Santa entre la plana, la platja o la muntanya? Ciutat o natura? Esport i lleure o cultura i gastronomia? Aquest article potser us ajudarà a triar una destinació única per aquestes dates tan emotives i esperades. Us proposem passar la Setmana Santa a La Molina, una destinació que per a aquestes dates ho té gairebé tot...

 

A la primavera els dies guanyen minuts de llum i claror a cada dia que s’avança en el calendari. Les temperatures fan més agradable que mai passar un dia a la natura. En aquest article us donem 10 bones raons per decidir-vos a passar aquests dies de Setmana Santa en un entorn de muntanya envoltat de natura, gastronomia, cultura, lleure i esport.

 

Aquests són els 10 motius que fan de La Molina una destinació especialment adient per les vacan- ces de Setmana Santa.

 

1. Gimncana Ous per Pasqua 

 

El 29 de març La Molina acollirà la ja tradicional Gimcana “Ous per Pasqua”, una activitat de lleure que ens permet conèixer i visitar diferents racons de l’estació d’esquí de manera divertida, amena i amb regals sorpresa. Una activitat ideal per a famílies, parelles o per realitzar-la entre amics.

 

 

 

 

2. Outlet Cerdanya 

 

Al matí esquieu i a la tarda... visita a l’Outlet Cerdanya. Del 29 de març a l’1 d’abril, coincidint amb Setmana Santa, a Bellver de Cerdanya, hi ofereixen una àmplia gamma d’activitats a realitzar amb tota la família. Hi trobareu marques de moda, a preus reduïts i activitats complementàries com propostes gastronòmiques en moderns food trucks, animació i atraccions infantils, DJ’s, música en directe...

 

 

3. La Molina Chicken Run 

 

Serà el diumenge 1 d’abril. La Molina Chicken Run és la Cursa de BTT per damunt la neu més es- bojarrada del Pirineu català. Arriba a la seva quarta edició i se celebrarà al circuit de boardercross d’Alabaus. Un bon espectacle per veure com els participants han de combinar destresa, velocitat i equilibri per fer un descens per sobre la neu.

 

 

4. Els sopars de Costa Rasa 

 

Voleu experimentar un sopar d’ambient muntanyenc realment diferent? Es tracta d’una activitat après-ski molt especial i això és el que ens proposen al refugi de Costa Rasa, a 2100 m. La pujada al restaurant es fa amb trepitjaneus adaptada i, si es vol, després del sopar es pot baixar esquiant.

 

5. Els sopars del Niu de l’Àliga

 

Us sedueix la idea d’un sopar amb una posta de sol espectacular i panoràmica al Niu de l’Àliga? També és una de les propostes après-ski que aquests dies es poden fer a la Molina. S’accedeix al refugi del Niu combinant el telecabina i una trepitjaneus. Mentre s’espera el sopar gaudim de la posta de sol i una panoràmica gairebé aèria sobre el Pedraforca i la serra del Cadí. L’experiència, si volem, la podem acabar amb una baixada esquiant o repetint la combinació de trepitjaneus i telecabina.

 

6. Circuit de SnowKarts de Font Canaleta

 

L’snowkart és un kart equipat amb pneumàtics especials preparats per poder conduir sobre la neu. Sota els històrics trampolins de salts d’esquí de Font Canaleta s’ha preparat un circuit en el qual podrem posar a prova la nostra conducció. 

 

 

7.  Perquè es la temporada del 75è aniversari

 

Aquesta ha estat una temporada especial per La Molina, ja que l’estació ha complert el 75 aniversari de la instal·lació del primer giny mecànic. Us imagineu quines sensacions esquiar per una estació amb un pes històric així? Veniu a descobrir Font Canaleta, l’espai on es va instal·lar el primer teleesquí de l’Estat espanyol, descobriu els antics trampolins de salts o esquieu per pistes històriques com Coll Sisé, el Sitjar, Barcelona o Dues Estacions. Història pura!

 

 

8. Per la Mostra dels formatges d’Alp

 

Una de les activitats après-ski que poden resultar més interessants en aquestes vacances de Setmana Santa passa per Alp. El diumenge 1 d’abril, al llarg de tot el dia, podrem gaudir d’un mercat artesà del formatge que s’elabora a la Cerdanya i l’Alt Urgell, amb un concurs i un maridatge de formatges i vins amb el sommelier Sergi Figueras. Una esquiadeta pel matí i un tast de formatges a la tarda sóna bé, oi?

 

9. Dies amb pocs esquiadors a pistes

 

Esquiar a la primavera és un bon moment per fer allò que no hem pogut fer molts dies a l’hivern. La freqüentació d’esquiadors a pistes és força baixa i per això tenim més espai per lliscar a velocitats moderades o per practicar girs més amples. També són dies que podrem fer bronze (amb compte  i força crema protectora) o per iniciar-nos en aquella modalitat que tenim pendent. Quina no heu provat mai d’aquestes: Telemarc, surf de neu, skimo, alpí o fons?

 

 

10. Aprofitant la neu de primera hora i les terrasses al migdia

 

Esquiar amb la neu de finals de mes de març requereix tenir presents algunes pautes. La neu a pri- mera hora acostuma a ser dura, mentre que entre les 10 del matí i fins a les 12 del migdia podrem gaudir d’unes sensacions sobre els esquís iguals o millors que en ple hivern. I a partir d’aquesta hora, si ja estem cansats d’esquiar o la qualitat de la neu queda massa transformada, podem gaudir d’un bon aperitiu o un bon dinar en alguna les terrasses de La Molina.

 

No en teniu prou?

 

Doncs bé, ja coneixeu 10 propostes que potser us seduiran per venir a passar un dia o més a la Molina, una destinació carregada d’activitats -i no només esquí- per aquestes vacances de Setmana Santa.

A la neu i les activitats pròpies de Pasqua s’hi poden afegir encara més al·licients, com ara els paisatges que comencen a cromatitzar-se de verd intens que el Pirineu ens regala aquests dies, la gastronomia de la comarca o l’agenda especial de Setmana Santa que moltes pobles de la Cerdanya ens ofereixen aquests dies. Us hi animeu?

 

Ivan Sanz Tusell

Març 23, 2018
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.