932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Una Setmana Santa de rècord al Tren del Ciment

Compartir aquest esdeveniment
Tags: tren del ciment, setmana santa

Vora 2400 persones han viatjat aquesta passada Setmana Santa amb el Tren del Ciment firmant així un inici de temporada de rècord. 

Resultant de la combinació de bon temps i fins a 9 dies de vacances per algunes famílies, el Tren del Ciment ha estat una de les opcions turístiques de l'Alt Berguedà amb major afluència de públic la passada Setmana Santa. Un total de 2346 viatgers van fer trajectes amb el Tren del Ciment aquests dies, el que suposa més del 10% dels visitants que va tenir aquest equipament turístic la passada temporada 2016. 

Per aquells que no hi hagin anat encara, han de saber que viuran una experiència entranyable que té el seu inici en el recorregut del tren, de 20 minuts de durada, que discorre entre paratges naturals de gran bellesa natural propers al Parc Natural del Cadí Moixeró. A més, el trajecte inclou parades que donen al visitant l’oportunitat de visitar indrets emblemàtics com els Jardins Artigas, dissenyats pel mateix Gaudí o el Museu del Ciment, un impressionant edifici modernista que conserva la història de l’antiga fabrica de ciment Asland i les Fonts del riu Llobregat. 

Des del lloc web s’ofereixen nombroses promocions per a la compra en línia de les entrades i bitllets combinats entre les quals trobem una oferta perfecta per a famílies que inclou el bitllet del Ferrocarril combinat amb l’entrada d’accés als Jardins d’Artigas i al Museu del Ciment.

 

Una Setmana Santa de rècord al Tren del Ciment
Altres webs de FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.