932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Les estacions del Grup FGC amb la Marató

Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Marató, Tv3, Grup FGC

Les estacions del Grup FGC han recaptat fons per La Marató de Tv3 i Catalunya Ràdio dedicada a la lluita contra l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Les estacions del Grup FGC han col·laborat aquest cap de setmana amb La Marató de Tv3 i Catalunya Ràdio per ajudar a recaptar fons per la lluita contra l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Gràcies a la solidaritat de tots els participants, les estacions del Grup FGC han contribuit en la recolecta de fons per a la investigació. 

 

El diumenge ha tingut lloc a Espot i Port Ainé un Tubbing solidari als parcs lúdics. Per la seva banda, el dissabte La Molina es va solidaritzar amb La Marató fent una pujada amb esquís de muntanya al Costa Rasa i al Puigllançada, un itinerari amb magnífiques vistes sobre La Molina, La Cerdanya, el Puigmal i les altres muntanyes. Per últim, Vall de Núria ha col·laborat organitzant les següents activitats: una excursió amb raquetes de neu, un eslàlom paral·lel perfecte, un pica-pica, entre d'altres.

 

Sota l'anual lema "Diu molt de tu" la jornada d'aquesta 25a edició de La Marató ha finalitzat amb un èxit de participació i donacions: 8.490.607 euros recaptats a través de donacions particulars i d'activitats com les que hem realitzat a les estacions del Grup FGC. Aquesta xifra supera amb prop d'un milió i mig d'euros l'obtinguda durant la jornada de l'any 2015. Cal destacar, a més, que les donacions es poden continuar efectuant al llarg dels mesos vinents. 

 

Les estacions del Grup FGC amb la Marató
Altres webs del Grup FGC
© Grup FGC 2015 / Atenció al client: 932 041 041 /
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.