932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

El 8 d'abril s'inaugura el Tren del Ciment

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Tren, Alt Llobregat, Tren del Ciment, Pobla de Lillet, Jardins Artigas, Clot del Moro

El Ferrocarril Turístic del Alt Llobregat tornarà a recórrer les seves vies a partir del proper dissabte 8 d'abril

Una vegada més, tornem a tenir l'oportunitat de gaudir dels 3,5 Km de vies de l'antic Tren del Ciment. Amb una locomotora dièsel i quatre cotxes amb capacitat per 25 persones cadascun, està tot llest per a que tots els caps de setmana (i tota la Setmana Santa) puguem visitar les quatre històriques estacions: La Pobla de Lillet, La Pobla Centre, Els Jardins Artigas i el Museu del Ciment al Clot del Moro. A més, partir de mitjans de juliol i durant tot el mes d'agost, el tren prestarà servei durant tota la setmana.

 

El trajecte ens ofereix entorns amb un alt valor paisatgístic; com les Fonts del Llobregat, naixement d'un dels rius més importants de Catalunya envoltat de fauna i flora. Resulta ideal visitar-les durant aquesta època de l'any, en les quals l'aigua és abundant i les seves cascades impressionants. És un viatge ideal per a famílies que ofereix espais carregats de cultura i història.

 

Estem molt contents de compartir amb vosaltres aquesta nova etapa, la qual podreu seguir en Facebook, Twitter i Instagram. També podreu consultar totes les nostres tarifes i horaris a la nostra pàgina web.

 

Passatgers al tren!

El 8 d'abril s'inaugura el Tren del Ciment
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.